reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć Kurka. Witamy w naszym wesołym babińcu :)
To wynika z tego, że mamy termin na ten sam dzień :D
Z tego co wiem, to Ania.g jest z Krakowa. A ja jestem z niedaleka, bo z Tarnowa :)

A Tusia do łóżka!!!!!!!!

reklama
No i jestem ;D
Kurka witamy cie serdecznie wsrod brzuszkow wakacyjnych :laugh: :laugh: :laugh:
Ja jestem z Tarnowskich Gór i do Katowic mam godzinke autobusem ,
a Ty Tusia masz to cisnienie b.wysokie, moze kup sobie wiesiolek, jak go biore na podwyzszone cisnienie trzy razy dziennie i pomaga a ze to ziolko to nie szkodzi dzidzi.

siedzialam sobie na alegro i oglądałam ubranka dla bobasków i znalazlam fajny komplecik, zaraz wam wkleje

No no dziewczyny, takie skromniutkie , mamuski myslal by kto a tu same modelki ;D ;D ;D
Naprawde super na tych zdjeciach wygladacie.
Maniu i widzialam zdjecia Twoich Chlopakow ;D Tymcio to taki slodziutki jak cukiereczek a i Lukasz niczego sobie no no ;)

za to Ty Maniu wyraznie mojemu mezowi do gustu przypadlas bo siedzial i ogladal i ogladal i nic nie mowil a jak on nic nie mowi to juz cos znaczy.........
i tylko zapytal A Ta Mania to skad ;D ;D

wyprawka_maro.jpg

Co powiecie zeby tak maluszka ubrac??? Jak sie bedzie ze szpitala wychodzic :)

reklama
Do góry