reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no tak bo u Was juz pozno!!! spokojnej nocki i juz nie przetrzymuje CIe Elfiko!!! spijcie dobrze!!!!
cmoki w boki **

cześć dziewczynki;-]Na początku bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam;-]tak sobie siedze i czytam i aż miło ,że wam tak tu wesoło;-] :)ja jestem juz po swoim ślubie ,który był bardzo malą uroczystością...ale jak dlamnie to nie miało większego znaczenia :)strasznie jestem niefotogeniczna-zresztą zawsze byłam ale mimo to chciałam wżucić swoją wotke na której jesteśmy wszyscy-Ja ,synek i nowy tatuś;-] :)no ale nie bardzo potrafie zdjęcie włożyć :mad:poczekam ,aż wstanie mój mężulo tomoże mi jakoś pomoże; :)ty;lko nie mżna się zabardzo przyglądać mojej osobie bo naprawde fotogeniczność to nie moj walor;-]

Czesc Wszystkim Babeczka!
U nas dzisiaj za okienkiem pieknie swieci sloneczki co nastraja optymizmem.Ja za chwilke jade do miasta na zakupy bo lodoweczka u nas w domciu to do malowania, ale sie na pewno tu pojawie jeszcze nie raz , tym czasem sle pozdrowienka.
Tusiu ja mialam przedwczoraj cisnienie u lekarza na wizycie 160/90 to mi chcial skierowanie do szpitala wypisac , ale ja go uprosilam ze bede w domciu lezec i z praca to juz koniec , przepisal mi cos na regulacje cisnienia i kazal go kontrolowac kilka razy w ciagu dnia , a za tydzien znow na wizyte do niego musze isc bo do tego wszystkiego szyjka macicy sie skraca no i mocne skurcze macicy.Mam nadzieje ze sie to wszystko unormuje bo nie chce myslec co bedzie. Pozdrawiam Was

graszko no to wielkie gratulacje zaslubin. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. A na zdjecie czekamy, niech mezul wkleji.
Kurko ja w poniedzialek ide do lekarza z tym cisnieniem mam nadziieje, ze do szpitala mnie nie polozy i da jakies leki na obnizenie, bo caly czas mam za wysokie i boli mnie brzuch - nie wiem czy to od tego? :(

Dzien dobry Wszystkim Mamusią ;D
Humorek mi dzisiaj dopisuje bo pogoda taka ladna i sloneczko swieci ;D
Teraz lece na zakupki ale potem jeszcze do Was zagladne ;D

Witam Cie Kurko i potwierdzam, ze jestem z Krakowa:)

Graszko ciesze sie ze udalo sie ze slubem.

A u mnie czas na weekend z mezem:). Dzisiaj troszke poimprezujemy (ja i tak robie za kierowce - moj maz pod tym wzgledem to sie bardzo cieszy - nie ma dyskusji przed imprezami kto dzis nie pije - teraz wiadomo ze ja - szczesciaz:))
Sloneczko pieknie grzeje.

Klaudio milego celebrowania swiat meza:)

A swedzenie nie chce sie ode mnie odczepic:(, ale to nie takie straszne, przezyje:)

Graszka gratuluje i zycze dlugiego szczesliwego zycia :-*
O rany a my dzisiaj 30 tc zaczynamy, to juz powazna sprawa ;D

reklama
Aniu to milej imprezki zycze i nie martw sie, pozniej jak dzidzia bedzie wieksza to sobie odbijesz te bezalkoholowe imprezki ;D ;D ;D

Do góry