reklama
graszka-po
Fanka BB :)
graszka-po
cześć dziewczynki;-]Na początku bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam;-]tak sobie siedze i czytam i aż miło ,że wam tak tu wesoło;-] ja jestem juz po swoim ślubie ,który był bardzo malą uroczystością...ale jak dlamnie to nie miało większego znaczenia strasznie jestem niefotogeniczna-zresztą zawsze byłam ale mimo to chciałam wżucić swoją wotke na której jesteśmy wszyscy-Ja ,synek i nowy tatuś;-] no ale nie bardzo potrafie zdjęcie włożyć poczekam ,aż wstanie mój mężulo tomoże mi jakoś pomoże; ty;lko nie mżna się zabardzo przyglądać mojej osobie bo naprawde fotogeniczność to nie moj walor;-]
Czesc Wszystkim Babeczka!
U nas dzisiaj za okienkiem pieknie swieci sloneczki co nastraja optymizmem.Ja za chwilke jade do miasta na zakupy bo lodoweczka u nas w domciu to do malowania, ale sie na pewno tu pojawie jeszcze nie raz , tym czasem sle pozdrowienka.
Tusiu ja mialam przedwczoraj cisnienie u lekarza na wizycie 160/90 to mi chcial skierowanie do szpitala wypisac , ale ja go uprosilam ze bede w domciu lezec i z praca to juz koniec , przepisal mi cos na regulacje cisnienia i kazal go kontrolowac kilka razy w ciagu dnia , a za tydzien znow na wizyte do niego musze isc bo do tego wszystkiego szyjka macicy sie skraca no i mocne skurcze macicy.Mam nadzieje ze sie to wszystko unormuje bo nie chce myslec co bedzie. Pozdrawiam Was
U nas dzisiaj za okienkiem pieknie swieci sloneczki co nastraja optymizmem.Ja za chwilke jade do miasta na zakupy bo lodoweczka u nas w domciu to do malowania, ale sie na pewno tu pojawie jeszcze nie raz , tym czasem sle pozdrowienka.
Tusiu ja mialam przedwczoraj cisnienie u lekarza na wizycie 160/90 to mi chcial skierowanie do szpitala wypisac , ale ja go uprosilam ze bede w domciu lezec i z praca to juz koniec , przepisal mi cos na regulacje cisnienia i kazal go kontrolowac kilka razy w ciagu dnia , a za tydzien znow na wizyte do niego musze isc bo do tego wszystkiego szyjka macicy sie skraca no i mocne skurcze macicy.Mam nadzieje ze sie to wszystko unormuje bo nie chce myslec co bedzie. Pozdrawiam Was
tusia25
graszko no to wielkie gratulacje zaslubin. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. A na zdjecie czekamy, niech mezul wkleji.
Kurko ja w poniedzialek ide do lekarza z tym cisnieniem mam nadziieje, ze do szpitala mnie nie polozy i da jakies leki na obnizenie, bo caly czas mam za wysokie i boli mnie brzuch - nie wiem czy to od tego?
Kurko ja w poniedzialek ide do lekarza z tym cisnieniem mam nadziieje, ze do szpitala mnie nie polozy i da jakies leki na obnizenie, bo caly czas mam za wysokie i boli mnie brzuch - nie wiem czy to od tego?
Witam Cie Kurko i potwierdzam, ze jestem z Krakowa
Graszko ciesze sie ze udalo sie ze slubem.
A u mnie czas na weekend z mezem. Dzisiaj troszke poimprezujemy (ja i tak robie za kierowce - moj maz pod tym wzgledem to sie bardzo cieszy - nie ma dyskusji przed imprezami kto dzis nie pije - teraz wiadomo ze ja - szczesciaz)
Sloneczko pieknie grzeje.
Klaudio milego celebrowania swiat meza
A swedzenie nie chce sie ode mnie odczepic, ale to nie takie straszne, przezyje
Graszko ciesze sie ze udalo sie ze slubem.
A u mnie czas na weekend z mezem. Dzisiaj troszke poimprezujemy (ja i tak robie za kierowce - moj maz pod tym wzgledem to sie bardzo cieszy - nie ma dyskusji przed imprezami kto dzis nie pije - teraz wiadomo ze ja - szczesciaz)
Sloneczko pieknie grzeje.
Klaudio milego celebrowania swiat meza
A swedzenie nie chce sie ode mnie odczepic, ale to nie takie straszne, przezyje
reklama