reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
no tak bo u Was juz pozno!!! spokojnej nocki i juz nie przetrzymuje CIe Elfiko!!! spijcie dobrze!!!!
cmoki w boki **

cześć dziewczynki;-]Na początku bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam;-]tak sobie siedze i czytam i aż miło ,że wam tak tu wesoło;-] :)ja jestem juz po swoim ślubie ,który był bardzo malą uroczystością...ale jak dlamnie to nie miało większego znaczenia :)strasznie jestem niefotogeniczna-zresztą zawsze byłam ale mimo to chciałam wżucić swoją wotke na której jesteśmy wszyscy-Ja ,synek i nowy tatuś;-] :)no ale nie bardzo potrafie zdjęcie włożyć :mad:poczekam ,aż wstanie mój mężulo tomoże mi jakoś pomoże; :)ty;lko nie mżna się zabardzo przyglądać mojej osobie bo naprawde fotogeniczność to nie moj walor;-]

Czesc Wszystkim Babeczka!
U nas dzisiaj za okienkiem pieknie swieci sloneczki co nastraja optymizmem.Ja za chwilke jade do miasta na zakupy bo lodoweczka u nas w domciu to do malowania, ale sie na pewno tu pojawie jeszcze nie raz , tym czasem sle pozdrowienka.
Tusiu ja mialam przedwczoraj cisnienie u lekarza na wizycie 160/90 to mi chcial skierowanie do szpitala wypisac , ale ja go uprosilam ze bede w domciu lezec i z praca to juz koniec , przepisal mi cos na regulacje cisnienia i kazal go kontrolowac kilka razy w ciagu dnia , a za tydzien znow na wizyte do niego musze isc bo do tego wszystkiego szyjka macicy sie skraca no i mocne skurcze macicy.Mam nadzieje ze sie to wszystko unormuje bo nie chce myslec co bedzie. Pozdrawiam Was

graszko no to wielkie gratulacje zaslubin. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. A na zdjecie czekamy, niech mezul wkleji.
Kurko ja w poniedzialek ide do lekarza z tym cisnieniem mam nadziieje, ze do szpitala mnie nie polozy i da jakies leki na obnizenie, bo caly czas mam za wysokie i boli mnie brzuch - nie wiem czy to od tego? :(

Dzien dobry Wszystkim Mamusią ;D
Humorek mi dzisiaj dopisuje bo pogoda taka ladna i sloneczko swieci ;D
Teraz lece na zakupki ale potem jeszcze do Was zagladne ;D

Witam Cie Kurko i potwierdzam, ze jestem z Krakowa:)

Graszko ciesze sie ze udalo sie ze slubem.

A u mnie czas na weekend z mezem:). Dzisiaj troszke poimprezujemy (ja i tak robie za kierowce - moj maz pod tym wzgledem to sie bardzo cieszy - nie ma dyskusji przed imprezami kto dzis nie pije - teraz wiadomo ze ja - szczesciaz:))
Sloneczko pieknie grzeje.

Klaudio milego celebrowania swiat meza:)

A swedzenie nie chce sie ode mnie odczepic:(, ale to nie takie straszne, przezyje:)

Graszka gratuluje i zycze dlugiego szczesliwego zycia :-*
O rany a my dzisiaj 30 tc zaczynamy, to juz powazna sprawa ;D

reklama
Aniu to milej imprezki zycze i nie martw sie, pozniej jak dzidzia bedzie wieksza to sobie odbijesz te bezalkoholowe imprezki ;D ;D ;D

Do góry