reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ysia pisze:
A ja wam sie do czegos przyznam mam 28 lat i jeszcze nigdy nie byłam pjana ja nie umiem sie upic pije do pewnego momentu a później nie mogę

no prosze i tez tak mozna ;)
nie ja teraz tez juz luz
procentow moj organizm przyjal na kilka lat ..........a moze na cale zycie ............................byly takie czasy kiedys tam .................knajpiki znajomi (punki ;D tez ;D)
teraz juz jakos delikatniej ;D

reklama
elfiko pisze:
ok Kredeczko masz bajeczke na zwierzakach w watku spotkaniowym ale sory za haotycznosc i jakies bledy ale jestem po drinku i pisze na niemieckiej klawiaturze ;D ::) :p

no kochana dziekuje !!!11 przeczytam pozniej w spokoju lub jutro ;D bo teraz sie ne da ;)

a juz wiadomo kochanienka pisalas dla mnie bajeczke DZIEKUJE !! a my cie tu posadzalysmy ::) :p

idę spać, łosi już wybył do sypialni...
może się chociaż na jakieś drapanko po pleckach załapię, hymmm  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Edytko % to ja lubię ale jakis dziwny ogranicznik mam i prawdę mówiąc  do zabaw wystarcza  mi nawet jedno piffko

e_mama pisze:
może się chociaż na jakieś drapanko po pleckach załapię, hymmm ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

moj tez juz polazl i ja ide za nim drep drep drep drep......drep

papa kochane :-*

e_mama pisze:
może się chociaż na jakieś drapanko po pleckach załapię, hymmm ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

no i moj teraz pod prysznicem i mnie tez przywoluje do porzadku ;) bylam juz na gorze ale jeszcze pranko powiesic i pozegnac sie :-[ :( ehhh szkoda

reklama
Do góry