e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kolorowa_kredka pisze:e_mama pisze:Ysia pisze:Dzisiaj sie wkurzyłam zapłaciliśmy za zrobienie kafelek 6 tyś. dlaczego ja nie umiem kłaść kafli niecałe 10 dni pracy od 9 do 16 Chyba zmienie zawód
Mam zły chumor i chyba nigdy nie zrobimy tego mieszkania tak jak ja bym chciała bo nie bedzie nas na to stać
tak tak kochana, kafelkarze to zdziercy !!!! u nas co prawda tylko łazienkę robili, i trochę kafli w korytarzu i w kuchni i skroili nas niemiłosiernie... no cóż, taka łazienka to droga sprawa, a jeszcze nie jestem z niej zadowolona, bo robiliśmy na wariata, byle szybciej, bo musieliśmy się tutaj wprowadzić i wyszło nie tak jakbym chciała, no i teraz szybko tego nie zmienię, buuuuuuuuuuu i najgorsze, że mam wannę, której nie trawię a nie prysznic, który uwielbiam.......
hehehe a wiecei ze ja kiedys kladlam kafelki ;D w naszej pralni i takim pokoju gdzie silownia byla a pozniej bawialnia dla szkrabow i komptuterownie dla nas no niezle mi wyszlo
a edziu tu tez mamy wanne tzn tesciowa ma ale maja te drzwiczki zamontowane i jest luzik a wczoraj wlasnie pierwszy raz od.....................niepamietnych czasow wykapalam sie w wannie ! ale to tylko daltego ze z tymikeim ;D
pstryk drugie piwko ;D
no no, my sobie musimy zrobić zabudowę wanny, żeby normalnie móc brać prysznic, a nie tak w kucki hihihi
ale to wszystko $$ czas$$ hehehhe