reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Meldujemy się z Maciusiem z "samego rana" (hehe) U nas dzisiaj śliczny dzionek - zaczął się fajnie, bo zgwałciłam z rana mężusia A teraz z Maciusiem wybieramy się na spacer.
Wczoraj jakoś przeżyłam tę depilację, nawet nie było tak strasznie, jak za drugiem razem. Kredziu - depilator depilatorem - może mniej boli, ale ja już do końca życia nie będę się musiała depilować ani golić - tralalala
Wczoraj jakoś przeżyłam tę depilację, nawet nie było tak strasznie, jak za drugiem razem. Kredziu - depilator depilatorem - może mniej boli, ale ja już do końca życia nie będę się musiała depilować ani golić - tralalala
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Gazelka - a co do ciuchów, to ja zawsze mam ten sam problem, kiedy zmieniają się pory roku. Nie mam co na siebie włożyć!!! No i w związku z tym jedziemy jutro z mężusiem na mega zakupki - albo do Krakowa albo do Rzeszowa (w Tarnowie kurde wszędzie to samo). Musze się zaopatrzyć w jakiś płaszczyk i kreację na wesele (mamy w październiku). A co do szafy, to pełno mam takich ciuchów, w których nie chodzę i przy każdym sprzataniu zbieram do wora i oddaję potrzebującym.
kolorowa_kredka pisze:no tak.........cos troszke po japonsku brzmi ?elfiko pisze:PREZYZWYCZQAKJAM slowo róku hihihi ;De_mama pisze:Niuńka pisze:e_mama pisze:brunetka, tusia, Niuńka, elfiko pisać a nie tylko czytać ;D ;D ;D
;D ;D ;D No czytałam, teraz pisze!!
Prezyzwyczqakjam się do bryli i póki co obraz mi pływa ;D
nie pij więcej ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D Rzeczywiście...jakiś nowy język wprowadziłam : ;D
Klaudia pisze:Meldujemy się z Maciusiem z "samego rana" (hehe) U nas dzisiaj śliczny dzionek - zaczął się fajnie, bo zgwałciłam z rana mężusia A teraz z Maciusiem wybieramy się na spacer.
Klaudia...od rana rachunki ;D ;D ;D
super masz z tym goleniem, a raczej z jego brakiem już do końca życia.
Ja nie mogę się zmusić do depilatora, kurczę boli jak diabli. Zawsze zaczynam jechać depilatorem a po minucie zmieniam nakładkę na taką maszynkową. : :
reklama