reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no nie jeszcze ja - miałam dzisiaj podły strasznie humor i przespałam cały dzień - ale widzę że to chyba pogoda bo u Was tez nie najlepiej:))
Dobrze ze mąż wrócił wieczorkeim to jakos sie poprawiło:))
Ciekawe jak tam Lilka...
Co do zakupów to ja już kuopiłam kilka ubranek w rozmiarze 62 i kilka 68 - sadze że nasz dzidzia malutka nie bedzie - nie ma po kim byc drobna hi hi. a i w zeszłym tygodniu na targach w Smyku kupiłam reczniczki kapielowe, kocyk i kilka pieluszek flanelowych - już jestem spokojniejsza - tak jakos sie bałam cały czas że nie zdaże ale te kilka duperelek pomogło... Ba rdzo fajne ubranka dla takich maluszków są w H&M i kilka spioszków kupiłam też w 5.10.15 - z którejś gazetki miałam kupon rabatowy i postanowiałm go wykorzystać. Teraz jak mam handrę do otwieram tą szufladkę i ogladam te ubranka z każdej strony - ale terapia co?

a i jeszcze musze sie Wam pochwalic - kupilismy juz fotelik samochodowy - była super okazja na taki jak chcieliśmy i narazie ukryłam go u rodziców na strychu:)))

Anitko na lato najlepiej z bawelenki ja mam tylko wkladane ani jednej zawiazywanej.....na jesien i zime najlepiej jest miec i taka i taka....tzn jesli masz kombinezon z kapturem to wystarczy wkadana bawelniana a na nia mozesz zalozyc taka z welenki
ale jesli nie bedziesz mila kapturka to najlepiej jest kupic czapeczke zawiazywana tak by uszka byly dobrze zasloniete

tak czy siak dobrze jest miec w zapasie 2 szt. bawelnianej i np 1 welniana
Tymciowi jak juz byl troszke wiekszy ok 6 miesiecy zakaladalam chusteczke na glowke wlasciwie teraz tez mu ja czasami jeszcze zakladam

aha jesli sa dze upaly to glowka nawet w takiej cienkiej bawelnianejczapeczce sie poci ja kiedy Tymoteusz spal sciagalam mu ja z glowy i przykrywalam glowke pieluszka z tetry tak by go nie zawialo ale zeby byl lepszy dostep powietrza...
postaram sie wkleic jakies zdjecia Tymcia w tych czapeczkach  ;)  

czekam na mojego mezulka on tak pozno wraca z pracy i ma biedak tak daleko, a dojezdza rowerem. Ja nie moge zasnac bez tulanek, jak go nie ma to zasypiam z pluszowym misiem. Nawet jak bylam w szpitalu to mojego pluszaka mezulek mi przyniosl, no ja to jak dzieciak. Jeny jak mi sie nudzi i juz wam tu zanudzam. No dobra juz stad mykam. Buziaki.

aj wkurzyc sie mozna  :p lukasz tak mi zapchal dysk ze nawet photoshopa otworzyc nie moge bo za malo mam miejsca no i nie mam jak zmniejszyc tych zdjec...pwenie zrobie to dopiero wieczorem wiec juz dzis Anitko chyba nie zobaczysz  :( ale jutro pstaram sie by na 100% byly  ;)

cos z tymi nerwamie naszymi jest nie teges  :p strasznie szybko mozna mnie wyprowadzic z rownowagi, szybko sie tez rozklejam np wczoraj ogladalam z Lukaszem Finding Nemo bajka dla dzieci i co?!!! juz na dzien dobry beeeeeczalam jak bubr ...bo rekin zjadl zone i dzieci  :(  :( oj.... cos sie ze mna chyba nie tak dzieje  ;)

spokojnej nocki TYm ktorzy ida spac!  ;)

Tusiu!!!!

ja tez czekam na Lukasza a wieczoru jeszcze tu nie ma...za oknem wiatr hulaaa ze ho ho a ja mam glupie mysli :p
Lukcio wroci to bedzie dobrze ale niech on juz wraaaaaaaaca!!!!!!

Aniu! faktycznie zakupy chocby najmniejeszej rzeczy dla dzidzi dzielaja jak balsam ....ja tez zaraz robie sie spokojniejsza...w zasadzie to za kazdym razem gdy cos tam sobie juz przygotowuje czy to robie liste potrzebnych rzeczy czy planuje gdzie ustawic lozeczko i nawet kupno glupiej farby do scian w pokoiku dla maluchow spowodowal ze poczulam sie spokojniejsza jakby o krok bardziej przygotowana  ;)

no dobra! teraz to wyglada na to ze pisze sama do siebie  ;) juz Wam nie przeszkadzam....
rany niech ten Lukasz moj juz wroci!!!!!!!

reklama
Cześć dziewcczyny

Ja też byłam wczoraj u lekarza i niestety musze teraz definitywnie leżeć. :(

Nie spotkam się więc z mamusiami Wrocławskimi. :(

Biorę leki rozkurczowe po których ręce mi sie trzęsą i samopoczucie jest fatalne.

Ale trudno da sie jakoś wytrzymać bo mam przecież Was i mogę sobie z Wami gadać co mnie bardzo pociesza :)

Do góry