reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik, bidulko, współczuję Ci i doskonale rozumiem :(

Ja biorę od jakiegoś czasu na katar obowiązkowo takie specjalne tablekti, zapomniałam nazwę, w każdym bądź razie wysuszają śluzówkę czy jakoś tak. Efekt zniewalający, tylko najlepiej brać je przed spaniem, bo człowiek ma lekki odpływ. Zasypia jak dziecko..

reklama
Joaska pisze:
baby wlasnie sloneczko zaswiecilo, spadam na spacerek, do pozniej

aaaa dzisiaj spi u Nas moja "tesciowa" bedzie ......................................chyba milo ::) ::) ::) ::) ::)

ło matko kochana ::) to Ci sie trafiło biedaku ::)
sama bez łosia pod jednym dachem z jego mamuśką wrrr to jak z horroru wizja :p

na katar Otrivin w aerozolu, pomaga zaraz po zastosowaniu, nie podrażnia śluzówki i nie spływa do gardła... brałam przez całą ciążę prawie i po odstawieniu nie miałam skutków ubocznych...

po co się męczyć elfik.... ja nawet w najgorszym katarze nie wyobrażam sobie chodzić z zatkanym nosem, od razu stosuję kropelki.... kicham, prycham, ale przynajmniej oddycham hihihi

e_mama pisze:
na katar Otrivin w aerozolu, pomaga zaraz po zastosowaniu, nie podrażnia śluzówki i nie spływa do gardła... brałam przez całą ciążę prawie i po odstawieniu nie miałam skutków ubocznych...

po co się męczyć elfik.... ja nawet w najgorszym katarze nie wyobrażam sobie chodzić z zatkanym nosem, od razu stosuję kropelki.... kicham, prycham, ale przynajmniej oddycham hihihi

tylko,ze ja mam chore zatoki izawsze mi lekarze zabraniaja wszelkiego rodzaju kropli do nosa i sama nie wiem..... potem mnie tak głowa rypie własnie od zatok,ze wole chyba ten katar :-[

zazdroszcze Wam baby tych gimnastyk i aerobików wszelkich, u mnie w tej dziurze nie ma nawet porządnej siłowni do najbliższej musze jechać prawie 30 minut samochodem a poza tym są jeszcze dwia inne problemy
pierwszy to taki,ze nie mam z kim tak regularnie dziecka zostawiac a drugi to kasa- ostatnio calkowity jej brak( skutek wakacji)

elfiko pisze:
e_mama pisze:

tylko,ze ja mam chore zatoki izawsze mi lekarze zabraniaja wszelkiego rodzaju kropli do nosa i sama nie wiem..... potem mnie tak głowa rypie własnie od zatok,ze wole chyba ten katar :-[
a to niezły numer, bo ja tez mam chore zatoki a mi nigdy tak nie mówili a tez mnie zawsze rypie od zatok...ale wtedy biore ibuprom zatoki i jest git :)

reklama
Do góry