reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no ja tylko na chwilkę, bo mężuś wrócił i szykuje sie imprezka ;D ;D

Iwon - fajowe zdjęcie, chyba Niania też miła coś w tym stylu ;D

reklama
Odżywki na włosy Kornelowi jeszcze nie daję ;), za to dzisiaj kupiłam mu pastę do zębów. No i stałam przed tą półką, jak ta ofiara losu, bo jedna była z fluorem, druga bez. A obie dla dzieci od roku. Ostatecznie kupiłam bez, jakoś tak intuicyjnie.

no kobiety to razem sie ruszac bedziemy bo od poniedzialku i ja znowu ruszam
mam od roku bilet a statni raz bylam chyab w marcu  ::) (tymul w pokoju dla dzieci wpadl w histerie, poleciala mu krew z nosa i od tamtej pory nie chodze bo nie mam gdzie zostawic dzieci...a tak jak przyjada tesciowie to on z maludami na spacer a ja na gym  ;D )

DASARIA pisze:
no ja tylko na chwilkę, bo mężuś wrócił i szykuje sie imprezka ;D ;D

Iwon - fajowe zdjęcie, chyba Niania też miła coś w tym stylu ;D

Bo my obie w tym samym stylu jesteśmy ;D ;D ;D

Miłej impry >:D

zaraz sie wściekne normalnie :mad:
lewa dziurke mam zatkana juz dobre 4 godziny a z prawej mi non stop cieknie wrrrrrrrrr jak ja nienawidze kataru :mad: :mad: ^%$%$#$$^#$% :mad:

reklama
Dasaria fajna ta bestja co ją chcecie kupić, łaaa wielkie psisko , ja też lubie duże psy ale sie ich troszke boje, no nie mam do nich taki szacunek chyba ::) bez sensu gadam ::)

Do góry