reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Odżywki na włosy Kornelowi jeszcze nie daję , za to dzisiaj kupiłam mu pastę do zębów. No i stałam przed tą półką, jak ta ofiara losu, bo jedna była z fluorem, druga bez. A obie dla dzieci od roku. Ostatecznie kupiłam bez, jakoś tak intuicyjnie.
mania
Fanka BB :)
no kobiety to razem sie ruszac bedziemy bo od poniedzialku i ja znowu ruszam
mam od roku bilet a statni raz bylam chyab w marcu : (tymul w pokoju dla dzieci wpadl w histerie, poleciala mu krew z nosa i od tamtej pory nie chodze bo nie mam gdzie zostawic dzieci...a tak jak przyjada tesciowie to on z maludami na spacer a ja na gym ;D )
mam od roku bilet a statni raz bylam chyab w marcu : (tymul w pokoju dla dzieci wpadl w histerie, poleciala mu krew z nosa i od tamtej pory nie chodze bo nie mam gdzie zostawic dzieci...a tak jak przyjada tesciowie to on z maludami na spacer a ja na gym ;D )
Iwon
Lipcowe Mamy '05
DASARIA pisze:no ja tylko na chwilkę, bo mężuś wrócił i szykuje sie imprezka ;D ;D
Iwon - fajowe zdjęcie, chyba Niania też miła coś w tym stylu ;D
Bo my obie w tym samym stylu jesteśmy ;D ;D ;D
Miłej impry >
DASARIA
lipcowe mamy '05
Iwon pisze:DASARIA pisze:no ja tylko na chwilkę, bo mężuś wrócił i szykuje sie imprezka ;D ;D
Iwon - fajowe zdjęcie, chyba Niania też miła coś w tym stylu ;D
Bo my obie w tym samym stylu jesteśmy ;D ;D ;D
Miłej impry >
po prostu stylowe babki ;D
no to zmykam > > > ;D :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
mania pisze:czesc
Elfik jaka ladniusia jestes!!!! tak bardzo delikatnie wygladasz w tych zpietych wloskach!!!!
dziekuje kochana :-* a le z ta ładnościa to przesada :
reklama