reklama
Anikaa
Fan(ka)
wow Iwon, ale czadowa fotka ... i jaka tajemnicza
jak zwykle dobre i złe stronymania pisze:AniuSz tylko czasem rozczesac ich nie mozna : ale uwielbiam ja w kiteczkach ;D
Anikaa
Fan(ka)
no gratki...ja za to się ruszam, jak mucha w smole... ;D ;D ;D ;De_mama pisze:a ja dziś dostałam od męża karnet do gymnasiona na 2 miechy i od jutra zaczynam się ruszać ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
mania pisze:AniuSz tylko czasem rozczesac ich nie mozna : ale uwielbiam ja w kiteczkach ;D
Julka ma bardzo rzadkie włosy i takie cienkie, ale z tyłu glowy zaczął jej się robić tzw. kołtun, musiałam go obciąć i od tamtej pory Julka używa mojej odżywki do włosów hihihi i ma teraz takie fajne, mięciutkie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
mania
Fanka BB :)
e_mama pisze:mania pisze:AniuSz tylko czasem rozczesac ich nie mozna : ale uwielbiam ja w kiteczkach ;D
Julka ma bardzo rzadkie włosy i takie cienkie, ale z tyłu glowy zaczął jej się robić tzw. kołtun, musiałam go obciąć i od tamtej pory Julka używa mojej odżywki do włosów hihihi i ma teraz takie fajne, mięciutkie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hmm... : nie wpadlam na to.......dobry pomysl ;D
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
AniaSzwarc pisze:no gratki...ja za to się ruszam, jak mucha w smole... ;D ;D ;D ;De_mama pisze:a ja dziś dostałam od męża karnet do gymnasiona na 2 miechy i od jutra zaczynam się ruszać ;D
hahahha
no, a ja się ruszam jak żółw Kleofas (Alka )
Iwon pisze:AniuSz. buzi :-*
Edycia, proponuję umowę wzajemnego dopingu, ja zaczynam od soboty
oki doki może być, ja idę się jutro rozejrzeć i zobaczę co mi trener podpowie
ambicje mam ogromne, zobaczymy na ile wystarczy mi silnej woli hihihi