reklama
mania
Fanka BB :)
Asiolku! mi tez nogi puchna! a moja bratowa kiedy byla w ciazy musiala zakladac buty zaraz po wstaniu z lozka bo potem tylko na bosaka mogla chodzic, zadnych nie dalo sie zalozyc...tak jej puchly stopy
Aniu! ja mojego Lukasza czasami chcialabym wyslac gdzis daleko np na ksiezyc
ale tylko wtedy gdy jest nieznosny....a wczoraj wlasnie taki byl
uparte stworzenie!!!
no mojej winy tu tez jest troszke
bo chce wszystko robc na raz (malowanie, ogrodek, zakupy dla malej, zakupy dla TYmcia...to potrzebne, tamto potrzebne...-biedak nie wytrzymal
)
do brzucha mowi zawsze wieczorem "hallo prosze pani, czy pani wie ze pania kocham? czekamy tu na pania i juz doczekac sie nie morzemy....hallo czy pani mnie slyszy - i bum-kopniak- no! dzien dobry pani...." a na koniec "spij spokojnie coreczko" i mamy taki zwyczaj jeszcze z dziecinstwa (zawsze przed snem rodzice robili nam palcem krzyzyk na czole) lukasz kresli taki krzyzyk Tymciowi i mi na brzuchu
Aniu! ja mojego Lukasza czasami chcialabym wyslac gdzis daleko np na ksiezyc
no mojej winy tu tez jest troszke
do brzucha mowi zawsze wieczorem "hallo prosze pani, czy pani wie ze pania kocham? czekamy tu na pania i juz doczekac sie nie morzemy....hallo czy pani mnie slyszy - i bum-kopniak- no! dzien dobry pani...." a na koniec "spij spokojnie coreczko" i mamy taki zwyczaj jeszcze z dziecinstwa (zawsze przed snem rodzice robili nam palcem krzyzyk na czole) lukasz kresli taki krzyzyk Tymciowi i mi na brzuchu
reklama