reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_mama pisze:
Lilka pisze:
cocer spaniel angielski
o taki
http://www.allegro.pl/item124168795_cocker_spaniel_cockery_szczenieta_zlote_piekne.html

narazie nie wkleje swoich fotek bo kabel zgubilismy  ::)

wykapany siedzi mi na rekach  :)

pikny :)
pamiętajcie tylko o odrobaczeniu i o uszach :) spanielkom trzeba bardzo często czyścić, bo łatwo u nich o infekcję.

no to Lilka masz teraz w domu 3 dzieci hihihihi

na odrobaczenie musze czekac az skonczy 3 miesiace,czyli w polowie wrzesnia :)
noo uszka ma długie
chcialam kupic miski to pani w sklepie powiedziala bym poczekala do poniedzialku bo przyjda takie specjalne do pieskow z długimi uszkami :) aby im sie nie zamaczały

no jwestem happy ale boje sie tej trojki dzieci :) :laugh: a Karol mimo ze sie zgodzil to juz stekal przez telefon ze tyyyle kasy mu poszlo ::) :p a kupilam go naparwde taniutko bo za 130zł.......
utargowalam of kors ;D
ostatnio sie nauiczyłam niezle targowac ;D

Iwon pisze:
tusia26 pisze:
Po porodzie robilam szyszke raz na tydzien, a teraz minimum dwa razy dziennie i to mega szyszki  ;D

Klaudia pisze:
O rany ale się rozmarzyłam. Właśnie oglądnełam na dwójce dokument o najpiękniejszym plażacvh świata.

;D ;D ;D

musiałam chwilę pomyśleć o jakie szyszki chodzi hihihi ::) ::) ::)

tusia26 pisze:
kurde moze taki pies by i nam sie porzydał dla Majki ona tak lubi czworonogi, tylko boję się żeby go zamęczyła.

tez myslslam ze tak bedzie
ale jakis czas wczesniej zaczełam Milenke uczyc ze do zwierzatek musi byc ''aja aja''
od poczatku miala chomika a to male stworzonko i naprawde nie robila mu krzywdy

a jak narazie to piesek ją meczy hihihiiiii :D lata za nia zaczepia,skacze hihiiiii fajnie to wyglada  :D

Lilka pisze:
e_mama pisze:
Lilka pisze:
cocer spaniel angielski
o taki
http://www.allegro.pl/item124168795_cocker_spaniel_cockery_szczenieta_zlote_piekne.html

narazie nie wkleje swoich fotek bo kabel zgubilismy  ::)

wykapany siedzi mi na rekach  :)

pikny :)
pamiętajcie tylko o odrobaczeniu i o uszach :) spanielkom trzeba bardzo często czyścić, bo łatwo u nich o infekcję.

no to Lilka masz teraz w domu 3 dzieci hihihihi

na odrobaczenie musze czekac az skonczy 3 miesiace,czyli w polowie wrzesnia  :)
noo uszka ma długie
chcialam kupic miski to pani w sklepie powiedziala bym poczekala do poniedzialku bo przyjda takie specjalne do pieskow z długimi uszkami  :) aby im sie nie zamaczały

no jwestem happy ale boje sie tej trojki dzieci  :) :laugh: a Karol mimo ze sie zgodzil to juz stekal przez telefon ze tyyyle kasy mu poszlo  ::) :p a kupilam go naparwde taniutko bo za 130zł.......
utargowalam of kors  ;D
ostatnio sie nauiczyłam niezle targowac  ;D

pierwsze odrobaczanie robi się szczeniakom po 6 tyg., no chyba, że ta pani od której kupiłaś już go odrobaczyła...
Jak się będzie wabił ???

działa mój stary suwaczek, tadaaaaaaaaaaa :laugh: :laugh: :laugh:

foksteriery potrzebują baaaaaaaaaardzo dużo ruchu (były używane jako psy gończe i podczas polowań), podobno są złośliwe i w domu sieją zniszczenie, obgryzają ściany, meble, buty... ale taki mają charakterek: kopać, kopać, kopać, hihihi
tak jak pekińczyki: bzykać, bzykać, bzykać :p :p :p :p :p :p :p

reklama
Do góry