reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
tusia26 pisze:

Tusia zaczyna prowadzić cichą propagandę ;D ;) Twój stres spowodowany lękiem śmierci ( zarówno w wersji nowotwora, wypadku czy zagłady) to już chyba nie żarty? Grozi Ci depresja, więc postaraj się skierować myślenie na bardziej pozytywny tor :)

Nie no az tak źle to chyba nie jest ja poprostu zyje z mysla momento morie :p a tak to prawie tryskam optymizmem zwlaszcza jak pomyslę o spotkaniu z wami i potem jeszcze z siostra (o ile samolot wyladuje :p ;D)

były dwie ostatnie i jedna byla jasniejsza a druga ciemniejsza i spokojna
no i mialam dylemat ktora wziasc :)
zrobilam zdjecie i wyslalam karolowi i wybral ciemniejsza  :)

jak narazie biegala za Mili i sie zaczepiala do zabawy  :)Mili oczywiscie wniebowzieta  :)

a co do wagi to zawsze bylam mega przeszczep i wszyscy mowili na mnie anorektyczka :mad: co wcale miłe nie było, wydaje mi sie ze to przez moja mega szybka przemiane materji. Po porodzie robilam szyszke raz na tydzien, a teraz minimum dwa razy dziennie i to mega szyszki ;D

O rany ale się rozmarzyłam. Właśnie oglądnełam na dwójce dokument o najpiękniejszym plażacvh świata. Ale czad :) Przy takiej pogodzie, to tylko takie filmy oglądać :) A moje dziecko dzisiaj takie grzeczne. 45 minut się sam bawił :)

reklama
Do góry