reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
ale wczorja.....................................dziewczyny niezle nam sie liczylo >:D no ale mam nadzieje ze nie pomnozymy sie a raczej ze nie wyjdzie z tego jakas sumka ::) cholerka ::) 8) nie no luzik niby nie mam dni ale u mnie to roznie bywa niby powinnam teraz na dniach dostac @ ale cholerka kto wie jak to jest ::) zawsze mam cos poprzestawiane

U mnie wszystko tak samo ;D : wczoraj fajne tegys, niby nie mam tych dni, na dniach powinna byc @ ale zawsze mam cos poprzestawiane ;D jedyne co to ja mam nadzieje że nie jestem :p

reklama
kolorowa_kredka pisze:
tymi jest dobry jak upada wiadomo nie zawsze nad tym zapanuje ale czesto jak poleci to podpiera sie na lokciach lub dloniach i nie udeza glowa w podloge (tylko cwiczy za mamusie chyba ;) miesnie brzuszka) no i tak lezy i czeka az go capne za raczke chyba ze nie to dopiero po woli glowe kladzie lub z wysilkiem wstaje ;D
img7860le2.jpg

U nas to samo. Kredzia jesteś debeściara nawet to uwieczniłaś ::)

tusia26 pisze:
kolorowa_kredka pisze:
ale wczorja.....................................dziewczyny niezle nam sie liczylo >:D no ale mam nadzieje ze nie pomnozymy sie a raczej ze nie wyjdzie z tego jakas sumka ::) cholerka ::) 8) nie no luzik niby nie mam dni ale u mnie to roznie bywa niby powinnam teraz na dniach dostac @ ale cholerka kto wie jak to jest ::) zawsze mam cos poprzestawiane

U mnie wszystko tak samo ;D : wczoraj fajne tegys, niby nie mam tych dni, na dniach powinna byc @ ale zawsze mam cos poprzestawiane ;D jedyne co to ja mam nadzieje że nie jestem :p

no tuska ja tez mam taka nadzieje ;D

a u nasz wlasnie dzis kaszka byla przed kapaniem i na gesto lyzeczka pozniej chwila delikatnej zabawy prysznic i lozko (oczywiscie stety niestety z nami) dostal wode pokrecil sie chwile i zasnal ;D

tylko przyznam sie wam kasza przed kapiela dla zebow zeby bakteri nie bylo a ja dupa nie umylam mu zabkow, ale wytlumaczyma sie przed soba ze jadl kaszke chwile przed spaniem i woda popijal przed samym snem to jakos t o sie rozmylo ;)

no i nie bylo tyle krzyku przy ubieraniu

wlasnie wlosi z kims graja i gerardo cieszy sie jak dziecko a nawet jakies tam dwie wloskie grupy jego ulubiona i cieszy sie chyba nie wiem podskoczyl czy cos bo huk byl i guul guuulll a stacha tylko gery a basta !

a jeszcze co do tego jak byly te mistrzostwa to akurat jak pryzjechalismy i dziwilismy sie co ona tam takie kolana ma pozdzierane tata mowi wywrocil sie gdzies czy co ?? a ten jak gola strzelili wlosi to rzucil sie na dywan na kolana i pozdzieral ;D :D :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D a wyobrazcie sobie jak wygrali w finalach ::) rany co tu bylo do 2 auta jezdzily trabily gery sie cieszyl jak szlaony !!! no i moj tata z nim to przezywal (bo akurat ogladfali)

kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
kolorowa_kredka pisze:
ale wczorja.....................................dziewczyny niezle nam sie liczylo  >:D no ale mam nadzieje ze nie pomnozymy sie a raczej ze nie wyjdzie z tego jakas sumka  ::) cholerka  ::) 8) nie no luzik niby nie mam dni ale u mnie to roznie bywa niby powinnam teraz na dniach dostac @ ale cholerka kto wie jak to jest  ::) zawsze mam cos poprzestawiane

U mnie wszystko tak samo  ;D :  wczoraj fajne tegys, niby nie mam tych dni, na dniach powinna byc @ ale zawsze mam cos poprzestawiane  ;D jedyne co to ja mam nadzieje że nie jestem  :p

no tuska ja tez mam taka nadzieje ;D

hehe u mnie też nigdy nic nie wiadomo ::) ;)

reklama
http://bio-life.pl/ popatrzcie sobie moze was zainteresi.....................sama nie wiem co tam jest dopiero co wklepalam adres z czerwonej herbatki mam ;) bo mi przywiezli z PL ;D bo tu jeszcze nie wiedzialam ::) zielona jest ale czerwonej nie spotkalam bynajmniej tu w pipidowie nie ma....................a jaka lubicie a raczej wolicie czerwona czy zielona ??? ::)

Do góry