reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

oto zmiany jakie nastały w przeciagu miesiaca :

-mamy nowa spacerowke Baby Dreams jak chcialam kolor zielony,super
-nasz kredyt idzie w dobra strone,ale......znalezlismy niedroga dzialke budowlana,kupilismy gazete z projektami domkow i chyba.....sie wybudujemy :laugh:
-ja mam dwie oferty pracy i teraz w poniedzialek mam rozmowe,i jak dadza wiecej to biore! bede miec wlasna kaske :laugh: a budzet domowy niezle podskoczy w gore :laugh:
-Karol dostal podwyzke :)
-jak narazie mamy nowy samochod :) siora K.wyjechala do Niemiec i nam go dala na ten czas i wlasnie myslimy gdzie pojechac :)

wszystko sie uklada poprostu!!!!
jakby tamten dom mial moc zła,a teraz jak w nim nie jestesmy nas opuscil i raptem wszystko idzie dobrze :)

ta przeprowadzka to było najlepsze co moglismy zrobic :)

reklama
a nasza Milenka ma kolezanki :)

codziennie przychodza do niej Iga z Martą :)
poznałysmy sie w piaskownicy :laugh:

Iga idzie do 4 klasy a Marta do 5-ej
no strasze kolezenstwo moja mala sobie dorwala :laugh:

Witam kobitki ;D

ooooo :o :o :o :o :o :o :o widzę, że mam aż 5 stron do nadrobienia, już dawno tyle nie było

to mi się podoba :laugh: :D ;)

kolorowa_kredka pisze:
hanti zobacz na poczte .............masz kilka fotek jak bylismy u was z tymulem, ale jeszcze chyba sa jakies z 4 moze ....................

dziwczyny mialam pytac......................czy ktoras podaje maluchowi mleko takie z kartonu dla doroslych ???????? ania np kasze obu gotuje juz normalnie na doroslym mleku a tusiek jest z konca marca czyli nie wiele starszy od naszych pociech

Ja daję BEBILON 3 :)

ja zaraz tez zmykam bo na łoska czekam (po moich rodziców na impreze pojechał)

a pozniej winko/piwko i jakiś filmik

a następnie.................... `7396492462937293///***&**^%$32148749  ;)

hejeczka ;D

chlopaki moje spia
ja nagralam sobie 2 filmidla i ide pod prysznic jakies jablko i film lub ksiazka........................................mlody sie pewnie obudzi i cos policzymy ;D >:D O0 O0 O0 O0 O0 >:D

ale wczorja.....................................dziewczyny niezle nam sie liczylo >:D no ale mam nadzieje ze nie pomnozymy sie a raczej ze nie wyjdzie z tego jakas sumka ::) cholerka ::) 8) nie no luzik niby nie mam dni ale u mnie to roznie bywa niby powinnam teraz na dniach dostac @ ale cholerka kto wie jak to jest ::) zawsze mam cos poprzestawiane

no z samego faktu cieszylibysmy sie (moja mama non stop wypytuje mlodego kiedy zuzia bedzie heheee albo bedzie zuziek znowu ;) ) no ale bylabym szczesliwa jak by cos wyskoczylo gdybysmy MIESZKALI SAMI !!!!! (tu ja bym totalnego pierdolca dostala w ciazy z nia i pozniej do tego pokoiczku jeszcze jedno lozeczko wstawic i wogole tymi by sie chcial bawic tu malec spi, po drugie jak bysmy mieszkali na swoim to kasowo bysmy nie dali trady a ja pomijajac ze bardzo kulawo i leniwo z jezykiem to jeszcze kto by mnie w ciazy i bez (mam nadzieje ze to sie szybko zmieni) bez dokumentow przyjal ::) ahhh mysle ze tam ta drobinka nic mlody nie przytankowal wczoraj ::))

a lilucha ciesze sie ogromnie ze wam sie tak uklada !!!! to jest to mieszkanie samemu zupelnie samemu bez toksycznych rodzicow tesciow ludzi.............wtedy jest niemal sielanka ;D

czekamy na jakies fotki !!!!!!!!!!!

a i jak tam twoje odchudzanko ?- u mnie klapa lipa èporazka i jeszcze dlugo by wymieniac ogolnie i w skrocie lenistwo i lakomstwo zwlaszcza na slodycze a teraz na polska kielbaske,.........kabanosiki polska szyneczka ::)

reklama
tymi jest dobry jak upada wiadomo nie zawsze nad tym zapanuje ale czesto jak poleci to podpiera sie na lokciach lub dloniach i nie udeza glowa w podloge (tylko cwiczy za mamusie chyba ;) miesnie brzuszka) no i tak lezy i czeka az go capne za raczke chyba ze nie to dopiero po woli glowe kladzie lub z wysilkiem wstaje ;D
img7860le2.jpg

Do góry