reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

moja Julia tez lubi poranną kawe na bb  ;D

i tak się wycwaniła że mi smoczek daje abym jej w kawie zamoczyła  :D abo sama chce tylko cała mała rączka jest w moim kubku  :p

reklama
a wiec Mili zaczeła chodzic
pierwsze kroczki zrobila 10 czerwca a chodzic zaczela 10 sierpnia :laugh:
teraz juz biegac sie uczy

opanowala wchodzenie i schodzenie z tapczanu  :)
nauczyla sie jesc z widelca
i wiele innych rzeczy ktore mi juz wylecialy z glowy bo tyyyyle mam wam do opowiedzenia :)

ja kilku osoba powiedziałam o naszym spotkaniu (kuzynce i koleżanka ze studiów )

i wszysty mówia że super i te co maja dzieci to żałują że na takim forum nie piszą  ;D

Melll pisze:
ja kilku osoba powiedziałam o naszym spotkaniu (kuzynce i koleżanka ze studiów )

i wszysty mówia że super i te co maja dzieci to żałują że na takim forum nie piszą ;D

hehehe fajnie nam nie??? ;D ;D ;D ;D ;D

mam nadzieje, ze ja tez bede........ ::) ::) ::) ::)

Melll pisze:
Lilka juz po przeprowadzce ???

jak jest  na swoim ???

ojjj bosko
bez porownania
nikt mi nie przylazi
nie musze sie denerwowwoac ze sie nadzieje na korytarzu na mamuske i ze mnie zjebie o cos
no luzik

nawet z tego co Karol mi sie wygadal to w pracy wszyscy zauwazyli zmiane
u niego
ze jest inny  :)
no i miedzy nami tez jest lepeij

a ja tu gadu gadu a moje dziecko chleb dorwalo i wlasnie mam chleb na podlodze w czesciach  ;D ::)

a jakies nowosci?
prosze o skroty najwazniejszych wydarzen

Klaudia zaciazona??? :laugh:
o wszystkich myslalam,co tam u was i wogole ;)

reklama
jak na ironie to sobie myslalam ze jak juz mi kompa podłącza to nikogo tu nie bedzie ::)

musze sie wam przyznac ze nie wiem co sie dzieje ale ostatnio odkrywam ze mam dar.....hmmm przewidywania ::)
powaga!!! i wcale mi to nie na reke!!!

przykald: wracam z targu i jestem pod blokiem i tak sobie mysle ''ale byłby numer jakbym klucze od domu zgubiła''
i co??? kluczy nie ma!!!
a byłam w tylu miejscach bo i na targu i na miescie w ilus sklepach
i mysle ''klucze sa w tym sklepie'' i co? są!!

moze blachy przyklad ale ostatnio tyle mam tych wizji ze masakra ::)
i jak narazie wszystko jest takie nie zaciekawe co przewidze ::)

Do góry