DASARIA
lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Jutro ide do dentysty ze swoim zabkowaniem, bo mnie boli i chyba jakies zapalenie mi sie zrobilo, ale mam stracha
a ten guzek już Ci zlazł ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tusia26 pisze:Jutro ide do dentysty ze swoim zabkowaniem, bo mnie boli i chyba jakies zapalenie mi sie zrobilo, ale mam stracha
tusia26 pisze:DASARIA pisze:ania.g pisze:Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?
po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac : ;D :laugh:
u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie
DASARIA pisze:tusia26 pisze:Jutro ide do dentysty ze swoim zabkowaniem, bo mnie boli i chyba jakies zapalenie mi sie zrobilo, ale mam stracha
kolorowa_kredka pisze:tusia26 pisze:DASARIA pisze:ania.g pisze:Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?
po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac : ;D :laugh:
u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie
no tusiak troche lipa................dla zabkow pruchnicy czy prochnicy : ale u nas to samo tymi najpierw jest kapany a pozniej kaszka i zasypianko a chce cos wykabinowac aby bylo kaszka kapanko i mycie zabkow (czasami jak wypije kasze probowalam mu szczoteczka przeleciec jeszcze wtedy ta na palec ale sie rozbrykiwal choc teraz tez czasami musi sie pochichrac np my go musimy polaskotac---------------------choc tesciowa mowi ze dzieci NIE WOLNO laskotac bo sie beda jakac :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:..................cholera o czym ja to chcialam...............pogubilam sie :)
a wiec chcemy kasze pic przed kapaniem, ben siostry zasypial èprzy kszkach i ma biedak wielkie problemy z zabkami (i chyba jednak bedzie mial usowane 4 pod narkoza i hurtem robione ile sie da dopuki sie nie obudzi........................przypomne ze ma 4ipol roczku biedaczek...............no to nie jest niby narkoza tylko cos tam we wroclawiu w klinice boze jak sobie o tym przypomiinam to ryczec mi sie chce rany ........................rycze )
tusia26 pisze:DASARIA pisze:tusia26 pisze:Jutro ide do dentysty ze swoim zabkowaniem, bo mnie boli i chyba jakies zapalenie mi sie zrobilo, ale mam stracha
nie, cały czas mam, ale odtamtej pory nie urósl. miałam isc na wizyte 15-tego i umowic sie na jego wycięcie ale jakos strach mnie obleciał
Iwon pisze:Wychlaliśmy martini, a teraz łosiek poszedł jeszcze dla mnie po piwko ;D I która mnie pobije we wrześniu? > > > > O0 olice: olice: ;D 8) ;D