reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kochana Dasario niestety cie tutaj zostawie bo musze jeszcze posprzatac troszke bałagan i sie wykapac, a obiecalam sobie ze dzis pojde wczesniej spac. Ostatnio klade sie o 2 a wstaje juz o 7 bo robia nam dach i mnie budza stuki puki. buziaczki kochane. jestescie swietne laski. zawsze o was mysle i o was opowiadam ludziom jak o kolezankach z zycia swojego i sobie nieraz nawet mysle, że lepszych kolezanek jak tutaj to nie mam. Pa cmoki w boki (jak by to manbia powiedziała ;D)
Ale sie upijemy we wrzesniu ;D Dziewuchy ;D

tusia26 pisze:
DASARIA pisze:
ania.g pisze:
Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?

po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac ::) ;D :laugh:

u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie

no tusiak troche lipa................dla zabkow pruchnicy czy prochnicy ::) ale u nas to samo tymi najpierw jest kapany a pozniej kaszka i zasypianko a chce cos wykabinowac aby bylo kaszka kapanko i mycie zabkow (czasami jak wypije kasze probowalam mu szczoteczka przeleciec jeszcze wtedy ta na palec ale sie rozbrykiwal ;) choc teraz tez czasami musi sie pochichrac np my go musimy polaskotac---------------------choc tesciowa mowi ze dzieci NIE WOLNO laskotac bo sie beda jakac :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:..................cholera o czym ja to chcialam...............pogubilam sie ::))
a wiec chcemy kasze pic przed kapaniem, ben siostry zasypial èprzy kszkach i ma biedak wielkie problemy z zabkami (i chyba jednak bedzie mial usowane 4 pod narkoza :( i hurtem robione ile sie da dopuki sie nie obudzi........................przypomne ze ma 4ipol roczku biedaczek...............no to nie jest niby narkoza tylko cos tam we wroclawiu w klinice boze jak sobie o tym przypomiinam to ryczec mi sie chce rany ........................rycze )

kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
DASARIA pisze:
ania.g pisze:
Wasze dzieciaki jedza kolacje juz przed kapiela czy przed spaniem po kapieli?

po kąpieli,
bo Darcia jak ma już pełny brzuszek to chce jej się spac  ::) ;D :laugh:

u mnie to samo, po kapieli, maja wogóle zasypia przy butelce - lipa co nie

no tusiak troche lipa................dla zabkow pruchnicy czy prochnicy  ::) ale u nas to samo tymi najpierw jest kapany a pozniej kaszka i zasypianko a chce cos wykabinowac aby bylo kaszka kapanko i mycie zabkow (czasami jak wypije kasze probowalam mu szczoteczka przeleciec jeszcze wtedy ta na palec ale sie rozbrykiwal ;) choc teraz tez czasami musi sie pochichrac np my go musimy polaskotac---------------------choc tesciowa mowi ze dzieci NIE WOLNO laskotac bo sie beda jakac  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:..................cholera o czym ja to chcialam...............pogubilam sie  ::))
a wiec chcemy kasze pic przed kapaniem, ben siostry zasypial èprzy kszkach i ma biedak wielkie problemy z zabkami (i chyba jednak bedzie mial usowane 4 pod narkoza :( i hurtem robione ile sie da dopuki sie nie obudzi........................przypomne ze ma 4ipol roczku biedaczek...............no to nie jest niby narkoza tylko cos tam we wroclawiu w klinice boze jak sobie o tym przypomiinam to ryczec mi sie chce rany ........................rycze )

no to Daria też będzie się jąkac  ::) ;D ;) ;) ;)

buziaczki dla Bena  :-* :-* :-*

tusia26 pisze:
DASARIA pisze:
tusia26 pisze:
Jutro ide do dentysty ze swoim zabkowaniem, bo mnie boli i chyba jakies zapalenie mi sie zrobilo, ale mam stracha

a ten guzek już Ci zlazł  ????

nie, cały czas mam, ale odtamtej pory nie urósl. miałam isc na wizyte 15-tego  i umowic sie na jego wycięcie ale jakos strach mnie obleciał  :p

no to musisz go często odkażac ;D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D O0 O0 :police: :angel: :o >:D ;D :D :laugh: ;) ;) ;)

U nas z myciem zębów jest tak, że młody gryzie mnie w palec :p Ale jakoś dajemy radę. Do tej pory nie używaliśmy pasty, ale właśnie dzisiaj uzgodniliśmy z łośkiem, że zaczniemy.

Wychlaliśmy martini, a teraz łosiek poszedł jeszcze dla mnie po piwko ;D I która mnie pobije we wrześniu? >:D >:D >:D >:D O0 :police: :police: ;D 8) ;D

reklama
Do góry