reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hello kobitki,
moje dziecię właśnie zasnęło, więc mam chwilę na bb,

jestem bardzo zaniepokojona, bo mam tylko 2 strony do nadrabiania ::)

reklama
kaśka k pisze:
a ja jeszcze naszą Dasarię ściskam mocno z okazjii wczorajszych imieninek

232bc4.gif

:-* :-* :-* wielkie dzięki ;D

Ysia pisze:
Ja właśnie siedze nad kompem i planuje swoją kuchnie, nawet nie wiedziałam ze jest tyle mozliwości jeżeli chodzi o sprzet do zabudowy.
Podziwiam te osoby co zabierają się za budowę domu to by mnie przerosło tu mam trzy pokoje i wymiekam a co dopiero z całym domem
Były straszne spory złosie co gdzie i kiedy ale przegadaliśmy to i doszło do tego że on zajmuje się nadzorem ludzi od kafli i podwieszanych sufitów a ja projektem kuchni, wystrojem a wybór mebli to już później wspólnie

masz jakiś programik do projektowania??

AniaSzwarc pisze:
no to gratuluje Joasiu i trzymam kciuki...a ten staż to 8 godzin czy mniej??

a co do KDC to rejestracja jest bezpłatna i nie trzeba kupowac co miesiąc ja chyba 2 razy u nich kupiłam a tera tylko mi co miesiąc czy 2 przysyłają swoją gazetkę i tyle

aniu najprawdopodobniej od 7 do 14............

kochane sorki za ta fotke ze rozjechala forum ;D nie wiedzialam ze taaaaaaaaka wielka

asiu milego stazyku :)

kasiu tez czasemtak mam ze mnie wszystko wkurza, moz enie boli a wkurza nawet palce bym poodrywala jeden od drugiego :p ::)

reklama
Do góry