reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
kaśka k pisze:a ja jeszcze naszą Dasarię ściskam mocno z okazjii wczorajszych imieninek
:-* :-* :-* wielkie dzięki ;D
DASARIA
lipcowe mamy '05
Ysia pisze:Ja właśnie siedze nad kompem i planuje swoją kuchnie, nawet nie wiedziałam ze jest tyle mozliwości jeżeli chodzi o sprzet do zabudowy.
Podziwiam te osoby co zabierają się za budowę domu to by mnie przerosło tu mam trzy pokoje i wymiekam a co dopiero z całym domem
Były straszne spory złosie co gdzie i kiedy ale przegadaliśmy to i doszło do tego że on zajmuje się nadzorem ludzi od kafli i podwieszanych sufitów a ja projektem kuchni, wystrojem a wybór mebli to już później wspólnie
masz jakiś programik do projektowania??
AniaSzwarc pisze:
Fuck! a ja juz kupiłam za 11 :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc Anulka ;D ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:no to gratuluje Joasiu i trzymam kciuki...a ten staż to 8 godzin czy mniej??
a co do KDC to rejestracja jest bezpłatna i nie trzeba kupowac co miesiąc ja chyba 2 razy u nich kupiłam a tera tylko mi co miesiąc czy 2 przysyłają swoją gazetkę i tyle
aniu najprawdopodobniej od 7 do 14............
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane sorki za ta fotke ze rozjechala forum ;D nie wiedzialam ze taaaaaaaaka wielka
asiu milego stazyku
kasiu tez czasemtak mam ze mnie wszystko wkurza, moz enie boli a wkurza nawet palce bym poodrywala jeden od drugiego :
asiu milego stazyku
kasiu tez czasemtak mam ze mnie wszystko wkurza, moz enie boli a wkurza nawet palce bym poodrywala jeden od drugiego :
Joaska pisze:czesc Anulka ;D ;D ;D ;D
Ja :-[ czy nie
Ale tak czy inaczej czesc kcohanie.
Ale dobre wiadomości słyszę ;D Jak nastrrój kochanie?
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
NiaNia pisze:Joaska pisze:czesc Anulka ;D ;D ;D ;D
Ja :-[ czy nie
Ale tak czy inaczej czesc kcohanie.
Ale dobre wiadomości słyszę ;D Jak nastrrój kochanie?
spoko spoko
narazie adrenalinka dziala, zobaczymy jutro ja wroce!!!!