reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia pisze:
Dzięki tym klamerkom mogę posiedzieć na bb, no i od razu widać efekty. Jak się dorwałam do głosu, to piszę sama do siebie :)

Przeczytałam, że pisałyście o problemach z dyscypliną itp. Czy czytałyście "Język dwulatka" zaklinaczki? Ja własnie czytam drugi raz :) i powiem wam, że jest tam dużo fajnych rzeczy właśnie na temat dyscypliny. To, że nasze maluchy mają napady złości i histerii to normalne, ważne tylko żeby sobie z nimi umiec radzić i nasza kochana Tracy jak zwykle daje parę fajnych rad :) :)
a jakie na przykład ??

a ja mogę siedziec na bb bo kuba ogląda spiewając fortepiany :D

Klaudia pisze:
Przeczytałam, że pisałyście o problemach z dyscypliną itp. Czy czytałyście "Język dwulatka" zaklinaczki? Ja własnie czytam drugi raz :) i powiem wam, że jest tam dużo fajnych rzeczy właśnie na temat dyscypliny. To, że nasze maluchy mają napady złości  i histerii  to normalne, ważne tylko żeby sobie z nimi umiec radzić i nasza kochana Tracy jak zwykle daje parę fajnych rad :) :)

Właśnie zakupiłam przez inetrnet ten język dwulatka :p Poprzednia bardzo mi pomogła, więc liczę na kolejny sukces ;D

Klaudia gratuluję sukcesu smoczkowego ;)

gratulacje zguby :)

klaudus zdradz nam prosze kilka zlotych ;) rad na histerie :-*

uuuuuuu strasznie tu pustp !!!

tymi spi

ja ide robic kawke

na patelnich mam miesiwo mielone i warzywka ;D

mlody dzis do roboty poszedl :( koniec urlopu :( tymi od rana go nawolywal i szukal :(

tesciowa dzis wraca z PL :mad: :( :mad: :mad: no ale cos tam miala nam pokupowac kilka ******* z PL ;D

ide bvo mi sie miecho spali i warzywka 8) ::)

spóźnione życzonka dla Juleczki

przesyłamy z martynią dużo słonka i buziaczki

71cb8.gif

reklama
Do góry