reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no i zmykam bo wszystko mnie dzisiaj boli ręce, włosy, policzki itd... i mam nerwa i nie wiem dlaczego ::)

mam poprostu gorszy dzień wszystko mnie drażni
to że nie mam samochodu,
że muszę wrócić do pracy na cały etat ale nie wiem jak to będzie bo łosia nie ma całymi dniami teraz jeszcze mnie nie będzie
to jakaś obca osoba będzie naszą dzidzie wychowywać i muszę szukać nowej niani bo obecna studiuje dziennie, żłobek odpada
przez martyni bakcyle i ciagłe branie lekarstw
to że martynia jest nieznośna a chwilami taka kochana boschee
że ciągle sama muszę wszystko załatwiać i organizować
że komputer wolno chodzi

itd itd spadam bo nie chcę zarażać swoim beznadziejnym nastawieniem

reklama
Siemka
no kredzia ja jak pzrypalam to wszystko na czarno.

Boli mnie zab i nie wiem czy to ósemka bo rosnie czy co innego, ale jestem zla

dziewczyny ja tylko na chwilke.................chcialam sie pochwalic ze ide na staz.....................od jutra ::) ::) :p :p :p :p

zadzwonili do mnie, ze niby gdzies sie moje papiery zapodzialy i doipiero dowiedzieli sie o mnie dzisiaj......ta juz to widze, a mowilam, zeby dac mi znac wczesniej bo mam male dziecko, ale jakos sie nie dalo..............dobrze ze R. jest do konca miesiaca w domu, mam czas na szukanie Niani.....

dobra teraz zmykam bo czekam na kolezanke......buziaczki

Hej hej  czy mnie ktos tu jeszcze pamieta?

Czytam Was dosyc często ale na pisanie juz mi czasu nie starcza, choc jak elfiko wyjechała to jest tego coraz mniej.
Mój brak czasu jest spowodowany naszym nowym M.
Cały czas kursujemy miedzy sklepami z materiałami budowlanymi,glazurą,armaturą sanitarną itd.
Kafelkarze robią nam juz łazienko choc jeszcze nie było odbioru ale to za sprawą tego że łoś zna tam kilka osób to mozemy zacząć i chyba się wprowadzimy jako pierwsi.

no to gratuluje Joasiu i trzymam kciuki...a ten staż to 8 godzin czy mniej??

a co do KDC to rejestracja jest bezpłatna i nie trzeba kupowac co miesiąc ja chyba 2 razy u nich kupiłam a tera tylko mi co miesiąc czy 2 przysyłają swoją gazetkę i tyle

reklama
Ja właśnie siedze nad kompem i planuje swoją kuchnie, nawet nie wiedziałam ze jest tyle mozliwości jeżeli chodzi o sprzet do zabudowy.
Podziwiam te osoby co zabierają się za budowę domu to by mnie przerosło tu mam trzy pokoje i wymiekam a co dopiero z całym domem
Były straszne spory złosie co gdzie i kiedy ale przegadaliśmy to i doszło do tego że on zajmuje się nadzorem ludzi od kafli i podwieszanych sufitów a ja projektem kuchni, wystrojem a wybór mebli to już później wspólnie

Do góry