reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
i jeszcze
Kolorowych snów dla pewnej czerstwej kobitki ;) ;) ;D ;D

buziaczki
dzieki kochana :-* tobie tez zycze kolorowych :-* bo ja uciakm do wyrak.................tymi przed chwila strasznie plakal az prawie histeri dostawal no i z mlodym nie moglismy mu poradzic ale w kocu jakos dalismy rade ;) ale tak plakal wybudzony byl i sobie plakal ahhh te nasze kochane malenstwa ze tak musza sobie niezaradne aniolki cierpiec

wlasnie kasica podeslalam fotki w koncu mam je na tym kompie..............choc nie wszystkie ::) kurde teskni mi sie za wami buuuuuu

ok zmykam bo od 6.15 na nogach jestem ;D i jutro zamierzam to powtorzyc i codziennie :p hehehhh zobaczymy hihihi chce z mlodym razem wstawac no powiedzmy ze moze nie codziennie ;)

paps :-*

hej dzisiaj ja ranny ptaszek.................

Kubus kaszle straszliwie i dlatego juz jestesmy na nogach...........bidulek!!!!

ide zobaczyc czy cos jest do nadrabiania

ahhhh ale bylo czytania ;) ;) ;) ;) ;)

trzeba sobie kawusie strzelic....................ale tak samotnie to mi troche smutno, qrcze baby ja zaraz do roboty ide, koniec z kawkami porannymi a tu nikogo nie ma...............ehhhh

mellciu
ja tez sie juz powoli ekscytuje naszym spotkaniem........................powiedzmy ze ekstremalna rzecza bedzie sama podroz!!!hehhe....jesli wiecie co mam na mysli.......... :p :p ::) ::) ::)

Ja witam już po śniadanku, jeszcze przed kawką :)

Dziewczyny, moje dziecko wczoraj trzeci raz zasnęło bez smoczka. I spał przez całą noc bez budzenia się. Normalnie jestem w szoku. Myślałam, że będzie płacz w nieskończoność, a ja go normalnie kładę do łóżka daje buzi, mówię dobranoc i wychodze z pokoju. A on bez żadnych problemów zasypia. Wczoraj wsadziłam mu do łóżka misia, żeby mu zrekompensować stratę tego smoczka, a jak przyszłam go potem przykryć, misiu leżał za łóżkiem :) Ciekawa jestem jak będzie dzisiaj w dzień z tym zaśnięciem.
Kurde ale się cieszę, że ten smoczek nam się zgubił!!!!!!!!! :)

Mania mam do Ciebie pytanie :) Jako, że jesteś ekspertem od Amiszów, to pewnie wiesz coś na ten temat. Dostałam od siostry tzw. "Chleb przyjaźni" Amiszów :) To jest zaczyn ciasta drożdżowego, który trzeba "pielęgnować" przez 10 dni, a potem podzielić na 4 części - 3 z nich rozdać a z reszty upiec ciasto. Ciasto wychodzi bardzo dobre, bo już to kiedyś miałam, tylko wtedy nazywało się "Herman" :D
No i ciekawa jestem, czy to rzeczywiście ma coś wspólnego z Amiszami, czy to tylko jakaś ściema. :D :D

reklama
Dzięki tym klamerkom mogę posiedzieć na bb, no i od razu widać efekty. Jak się dorwałam do głosu, to piszę sama do siebie :)

Przeczytałam, że pisałyście o problemach z dyscypliną itp. Czy czytałyście "Język dwulatka" zaklinaczki? Ja własnie czytam drugi raz :) i powiem wam, że jest tam dużo fajnych rzeczy właśnie na temat dyscypliny. To, że nasze maluchy mają napady złości i histerii to normalne, ważne tylko żeby sobie z nimi umiec radzić i nasza kochana Tracy jak zwykle daje parę fajnych rad :) :)

Do góry