reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dzieki kochana :-* tobie tez zycze kolorowych :-* bo ja uciakm do wyrak.................tymi przed chwila strasznie plakal az prawie histeri dostawal no i z mlodym nie moglismy mu poradzic ale w kocu jakos dalismy rade ale tak plakal wybudzony byl i sobie plakal ahhh te nasze kochane malenstwa ze tak musza sobie niezaradne aniolki cierpiecDASARIA pisze:i jeszcze
Kolorowych snów dla pewnej czerstwej kobitki ;D ;D
buziaczki
wlasnie kasica podeslalam fotki w koncu mam je na tym kompie..............choc nie wszystkie : kurde teskni mi sie za wami buuuuuu
ok zmykam bo od 6.15 na nogach jestem ;D i jutro zamierzam to powtorzyc i codziennie hehehhh zobaczymy hihihi chce z mlodym razem wstawac no powiedzmy ze moze nie codziennie
paps :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej dzisiaj ja ranny ptaszek.................
Kubus kaszle straszliwie i dlatego juz jestesmy na nogach...........bidulek!!!!
ide zobaczyc czy cos jest do nadrabiania
Kubus kaszle straszliwie i dlatego juz jestesmy na nogach...........bidulek!!!!
ide zobaczyc czy cos jest do nadrabiania
Joaska
Lipcowe mamy '05
ahhhh ale bylo czytania
trzeba sobie kawusie strzelic....................ale tak samotnie to mi troche smutno, qrcze baby ja zaraz do roboty ide, koniec z kawkami porannymi a tu nikogo nie ma...............ehhhh
mellciu ja tez sie juz powoli ekscytuje naszym spotkaniem........................powiedzmy ze ekstremalna rzecza bedzie sama podroz!!!hehhe....jesli wiecie co mam na mysli.......... : : :
trzeba sobie kawusie strzelic....................ale tak samotnie to mi troche smutno, qrcze baby ja zaraz do roboty ide, koniec z kawkami porannymi a tu nikogo nie ma...............ehhhh
mellciu ja tez sie juz powoli ekscytuje naszym spotkaniem........................powiedzmy ze ekstremalna rzecza bedzie sama podroz!!!hehhe....jesli wiecie co mam na mysli.......... : : :
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ja witam już po śniadanku, jeszcze przed kawką
Dziewczyny, moje dziecko wczoraj trzeci raz zasnęło bez smoczka. I spał przez całą noc bez budzenia się. Normalnie jestem w szoku. Myślałam, że będzie płacz w nieskończoność, a ja go normalnie kładę do łóżka daje buzi, mówię dobranoc i wychodze z pokoju. A on bez żadnych problemów zasypia. Wczoraj wsadziłam mu do łóżka misia, żeby mu zrekompensować stratę tego smoczka, a jak przyszłam go potem przykryć, misiu leżał za łóżkiem Ciekawa jestem jak będzie dzisiaj w dzień z tym zaśnięciem.
Kurde ale się cieszę, że ten smoczek nam się zgubił!!!!!!!!!
Dziewczyny, moje dziecko wczoraj trzeci raz zasnęło bez smoczka. I spał przez całą noc bez budzenia się. Normalnie jestem w szoku. Myślałam, że będzie płacz w nieskończoność, a ja go normalnie kładę do łóżka daje buzi, mówię dobranoc i wychodze z pokoju. A on bez żadnych problemów zasypia. Wczoraj wsadziłam mu do łóżka misia, żeby mu zrekompensować stratę tego smoczka, a jak przyszłam go potem przykryć, misiu leżał za łóżkiem Ciekawa jestem jak będzie dzisiaj w dzień z tym zaśnięciem.
Kurde ale się cieszę, że ten smoczek nam się zgubił!!!!!!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Mania mam do Ciebie pytanie Jako, że jesteś ekspertem od Amiszów, to pewnie wiesz coś na ten temat. Dostałam od siostry tzw. "Chleb przyjaźni" Amiszów To jest zaczyn ciasta drożdżowego, który trzeba "pielęgnować" przez 10 dni, a potem podzielić na 4 części - 3 z nich rozdać a z reszty upiec ciasto. Ciasto wychodzi bardzo dobre, bo już to kiedyś miałam, tylko wtedy nazywało się "Herman"
No i ciekawa jestem, czy to rzeczywiście ma coś wspólnego z Amiszami, czy to tylko jakaś ściema.
No i ciekawa jestem, czy to rzeczywiście ma coś wspólnego z Amiszami, czy to tylko jakaś ściema.
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dzięki tym klamerkom mogę posiedzieć na bb, no i od razu widać efekty. Jak się dorwałam do głosu, to piszę sama do siebie
Przeczytałam, że pisałyście o problemach z dyscypliną itp. Czy czytałyście "Język dwulatka" zaklinaczki? Ja własnie czytam drugi raz i powiem wam, że jest tam dużo fajnych rzeczy właśnie na temat dyscypliny. To, że nasze maluchy mają napady złości i histerii to normalne, ważne tylko żeby sobie z nimi umiec radzić i nasza kochana Tracy jak zwykle daje parę fajnych rad
Przeczytałam, że pisałyście o problemach z dyscypliną itp. Czy czytałyście "Język dwulatka" zaklinaczki? Ja własnie czytam drugi raz i powiem wam, że jest tam dużo fajnych rzeczy właśnie na temat dyscypliny. To, że nasze maluchy mają napady złości i histerii to normalne, ważne tylko żeby sobie z nimi umiec radzić i nasza kochana Tracy jak zwykle daje parę fajnych rad