reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
babulinki ja narazie znukam, ide na chwilke do losinskiego.............narazeczka
DASARIA
lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Kurde co sie dzieje, majka stała się okropna - co ona wyprawia! ma straszne nerwy, jak czegos nie moze przykladowo wyjac wózeczek lali sposrod zabawek to nicm zaczyna machac, krzyczec, Zaczela rzucac zabawkami i pokazywac fochy kladac sie na podloge
z wrzaskiem wymakrasnalac nogami i rekoma - jak te bachory co w sklepach chca loda a mama im nie kupuje to chisteria. Kurdegnój mały mowie wam jaka nie dobra sie robi :
a rozumna jaka jest to musze pochwalic, bo powiem by cos wyrzucila (pampersa) to idzie do kuchni, otwiera szafke i wyrzuca do kosza, po czym zamyka i wraca. No i podaje mi piloty i z drugiego pokoju jak powiem by przyniosla to pzrynosi pampersa, czy chusteczki.
moja Daria też przynosi pampersa i chusteczki,
ale jeszcze nie wyrzuca, bo na czworaka byłoby jej trudno : ;D :laugh:
DASARIA
lipcowe mamy '05
Iwon pisze:A jak reaguje Twój Marcin na takie jej zachowania? U nas mały stał się bardziej ułożony, bo boi się Mariusza i ma przed nim respekt. Przede mną chyba nie bardzo Ale dzięki temu, że M. czasem powie ostrzejszym tonem, Kornel zaczyna być grzeczniejszy również wobec mnie.
no to u nas jest odwrotnie,
Daria jest gzrezcniejsza przy mnie, a przy mężu często jest nieznośna i cały czas domaga się by ja nosił na rękach :
Mąż Darii na wszystko pozwala i ona wie, że on zrobi dla niej wszystko by nie płakała itp.
Te nasze dzieci to niezłe cwaniaczki i ciągle nas testują :
DASARIA
lipcowe mamy '05
Melll pisze:tusia26 pisze:uf no to dobrze, ze wasze tez tak robia : ;D myslalam, ze to moze moja zaba robi sie rozpieszczona czy cos w tyum rodzaju.
u mnie to samo
wczoraj w sklepie chciała wszystkie zabawki zabrac a jak jej dałam taka książeke reklamowa z ubrankami dla dzieci żeby odwrócić uwage od zabawek to rzuciła książeczka i fochy :
troche obciach 8)
a my mamy sposób na zakupy:Jak przechodzimy obok stoiska z zabawkami pozwalam Darii aby sobie wzięła jakąś jedną zabawkę (oczywiście taką której nie może zniszczyc) i Daria się nią bawi, a ja spokojnie robię zakupy, jak już wszystko kupię to znów idziemy na stoisko zabawkowe i Daria odkłada zabawkę, bo już zdążyła się jej znudzic i tym sposobem ja spokojnie robię zakupy, a Daria ma przez jakiś czas nową zabawkę ;D ;D ;D ;D ;D
DASARIA
lipcowe mamy '05
kolorowa_kredka pisze:
a dla naszej dzisiejszej i juz ostatniej solenizantki julinki wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!!!!!!!
a na dalsze lata co bys spotkala tego jedynego wymarzonego
Kredziu mam nadzieję, że wybaczysz
podłączamy się pod życzenia dla Julinki ;D
STO LAT JULCIU!
DASARIA
lipcowe mamy '05
Joaska pisze:Dasario kochana wszystkiego naj naj z okazji imieninek!!!!!zdroweczka, milosci, domku nowego i miesiaca nadal miodowego heheh
:-* :-* :-* :-* bardzo dziękuję
DASARIA
lipcowe mamy '05
Niuńka pisze:
:-* :-* :-* bardzo dziękuję
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05