Joaska
Lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Melll udanej imprezki !
o tak tak, udanej imprezki............
apropo ide po kawe...............
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon pisze:Melll udanej imprezki !
czesc jestem komp mi poadł, teraz tez cos swiruje, cholerka. nie moge wciskac enter bo cos mi sie z teksetem dzieje. Zaaraz wroci łos to moze naparwi. a co do filmu tocała drze na sama mysl ;D załamuje mnie tylko jedno ze gra tam ta beznadziejna aktorka...to na tak jej tam. hmm zapomniałam wiem cielecka bleeeeeeeeeeeee. A o filmie mozna poczytac na http://www.samotnoscwsieci.wp.pl/.?ticaid=122d7Joaska pisze:DASARIA pisze:Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach ;D
ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło : : :-[
no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%
niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!
es a gdzie to czytalas????
Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:
rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku ;D : :laugh:
u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio
musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................