reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
iwonko kubiku zdrowka !!!
co do zdrowia do dzis dalej globusa mam :p muli mnie ta glowa masakrycznie, zrobilam kawke ale u gory ja wypije bo wstawilam ziemniorki na pierogi (probuje robic bo mi nie wychodzily ::) ) no i zabieram sie teraz za tiramisu ;D no a tu przelotem
a glowa pewnie boli nmnie przed @ ::) normalnie oczu nie moge do gory podnosic,.................mysle ze po kawie przejdzie jak nie to apap idzie w ruch !

asiu milego czytania..................niunka do ciebie tez juz poszlo :)

melciu udanej zabawy !!

rany iwon jakie korniczek ma zajefajniutkioe zabki ;D no cudenko hihihi

a co do naszej fotki to sama sie zdziwilam jak wyszla jakas taka inna jestem na niej............wogole to przewaznie ja lepiej wychodze na foto niz w zeczywistosci ::)

mam juz kawusie mmmmm

w ramach mojej dietki wcielam sobie jogurcik i basta.

zakupilam farbeczke do wlosow i dzisiaj trza sie malnac :) bo wygladam juz tragicznie..................fuj :)

dzien dobry!!!
melduje się na chwilę...jestem wybawiona-niewyspana :)

udało się nimal wszystko (jedynie cukiernia dała Ciała i nie zrobili mi tortu ze zdjeciem eudarda Nortona)ale Przyszła Panna Młoda i tak zadowolona była bardzo. I po wszyskich "przystankach" na których spotykałyśmy znajomych wylądowałyśmy w Klubie 70. Dziewczyny jaki czaderski Klub. Grają autenycznie same hity...oczywiscie z przewaga tych z lat 70 ale również z lat późniejszych. I tak się wytanczyłam ze teraz mam zakwasy i odciski na stopach ::) ::) ::)

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach  ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło  ::) ::) :-[ ;)

:o :o :o :o :o :o no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%

niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!

es a gdzie to czytalas????
czesc jestem komp mi poadł, teraz tez cos swiruje, cholerka. nie moge wciskac enter bo cos mi sie z teksetem dzieje. Zaaraz wroci łos to moze naparwi. a co do filmu tocała drze na sama mysl ;D załamuje mnie tylko jedno ze gra tam ta beznadziejna aktorka...to na tak jej tam. hmm zapomniałam wiem cielecka bleeeeeeeeeeeee. A o filmie mozna poczytac na http://www.samotnoscwsieci.wp.pl/.?ticaid=122d7

premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke

i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?

reklama
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
przeczytałam  :)

i jak?????
fajna, nie  ;D ;D ;D ;D ;D

rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku  ;D ::) :p :D :laugh:

u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio

musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................

mój łoś przeczytał kiedys wieczorem frgment tej ksiazki i teraz mi ciagle dogaduje "po co ty czytasz takie zboczone rzeczy, po co ci to?" ehehhehe i w końcu poszełd do empiku i kupił mi dwie ksiazki na temat udanych związków, dobrego małzenstwa etc ::) :p 8)
przeczuł akcje hehhe

Do góry