reklama
Cześć!
Iwonko kuruj się kochana!!!
Jeśli mogę to proszę o wysłanie książek w każdej ilości. Uwielbiam czytać!!! ewelina-sz-81@o2.pl
Iwonko kuruj się kochana!!!
Jeśli mogę to proszę o wysłanie książek w każdej ilości. Uwielbiam czytać!!! ewelina-sz-81@o2.pl
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
nic tragiczna, Kuba chory, kaszle, katar, chyba ma mala temperature, juz dzialamy ale jutro do lekarza pewnie!!!
kredziu kochana dzieki za ksiazeczke, napewnoi przeczytam!!!
iwonka biedaku kuroj sie kuroj.................
nic tragiczna, Kuba chory, kaszle, katar, chyba ma mala temperature, juz dzialamy ale jutro do lekarza pewnie!!!
kredziu kochana dzieki za ksiazeczke, napewnoi przeczytam!!!
iwonka biedaku kuroj sie kuroj.................
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Biedny Kubiszon! Ja też kicham straszliwie, do tego drapie mnie w gardle, beeee...Ale dziwne, bo akurat mimo to mam dziś straszny zapał do roboty. Wysprzątałam z łośkiem chałupę, zrobiłam obiad ( nawet z dwiema surówkami :laugh, przygotowałam prasowanko, a teraz wysłałam chłopaków na spacer i zasiadam do Was na chwilę z kawką
A tak w ogóle, to chyba mam jakąś alergię. W górach wielokrotnie miałam takie same objawy, jak mój mąż, który jest alergikiem. No i na jesień idę robić testy, bo już się to u mnie powtarza trzeci rok z rzędu :
A tak w ogóle, to chyba mam jakąś alergię. W górach wielokrotnie miałam takie same objawy, jak mój mąż, który jest alergikiem. No i na jesień idę robić testy, bo już się to u mnie powtarza trzeci rok z rzędu :
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Klaudia pisze:Cześć, ja dzisiaj w końcu wyspana, bo mężuś wstawał do Maćka w nocy
Z tego co pamiętam to Mania przylatuje w październiku. Więc chyba nici ze spotkania
Buu
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Przedwczoraj w nocy zaaplikowaliśmy Kornelkowi po raz pierwszy ten słynny viburcol, które tak polecałyście i....we wrześniu wynoszę Was wszystkie na rękach! :laugh: Kornel ( i my również) przespał pięknie całą noc A wczoraj już mu nie dawaliśmy, ale nie było źle. Tylko jedna pobudka, więc chyba wszystko powoli wraca do normy