reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

aniu swietnie ze sie wybawilas ;D teraz tylko na weselicho czakac......................

biedny kubik :-*

a moi chlopcy tez spia ;D tymi sie polozyl i znieruchomial..............zasnal kolo mlodego ;D a ja ide pobojowisko do kuchni sprzatac po pierogach ktore o dziwo wyszly mi ! chyba pierwszy raz w zyciu !!!! a ciasto jednak zrobilam jeszcze raz tak jak mama robi czyli maka i letnia woda ::)

reklama
NiaNia pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:

i jak?????
fajna, nie ;D ;D ;D ;D ;D

rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku ;D ::) :p :D :laugh:

u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio

musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................

mój łoś przeczytał kiedys wieczorem frgment tej ksiazki i teraz mi ciagle dogaduje "po co ty czytasz takie zboczone rzeczy, po co ci to?" ehehhehe i w końcu poszełd do empiku i kupił mi dwie ksiazki na temat udanych związków, dobrego małzenstwa etc ::) :p 8)
przeczuł akcje hehhe

hehehe niania dobre ;D niezly prezencik od loska...............i co przeczytalas poradniki ? :p przydaly sie ;D ?

Iwon pisze:
Dzień dobry kochane  :)

Chłopy śpią, a ja zamiast razem z nimi, to grzeję mleko i łykam prochy, bo mnie obudził katar i ból gardła  :( :( :(

No to niedzielę mam z głowy  ::) Dobrze, że chociaż wczoraj był udany dzień. Wiecie, odkąd wróciliśmy z rodzinnych wakacji, uwielbiamy spędzać ze sobą czas we trójkę  :) I wszędzie zabieramy małego bez żadnego stresu. Wczoraj byliśmy na długim spacerze w lesie, a potem późnym popołudniem załatwialiśmy sprawy na mieście i łoś nagle zaproponował, żebyśmy sobie poszli do kawiarenki tak, jak robiliśmy to na wakacjach. No i siedzieliśmy sobie uroczo we trójkę, my popijając kawuchę, a mały podjadając rurki i wafle  :laugh:
Teraz wyjście z małym w miejsce publiczne nie jest już dla nas problemem, a jeszcze miesiąc temu nawet sobie tego nie wyobrażałam  :p

U nas dokładnie teakie same zmiany po rodzinnych wakacjach ;D Najroszym prbolemem bedzie tylko teraz dla nas rozstanie z maksm naokres naszych wakaci :-[

NiaNia pisze:
premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke

i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?

w ksiazce Ona czy kobieta jest brunetka o zielonych oczach..........a nie bladynka z niebieskimi.........
zreszta bardziej bazuje mi do tej roli jakas kobieta wamp..........

ale na filmek sie wybieram

Hej z wieczorka :)

kolorowa_kredka pisze:
martyna, intymna teoria wzglednosci , arytmia to tez tytuly wisniewskiego

ok ja juz sie zegnam bo mam globus czy globus mi peka...........jak to bylo gazelko ??? :-*

do jutra moje drogie !

Kredziu, masz globusa kochana :) Tzn mam nadzieję, że miałaś i juz teraz wszystko wróciło na swoje miejsce :-*

Iwon pisze:
Tusia, pierwsza lalka super! I mimo, że jest bardziej poważna, to ja jednak chyba zdecydowałabym się na nią  :p Maja chyba nie odczuje, że ta lalka jest mniej "bobaskowata", to my to tak oceniamy. Dla niej byłoby ważne, że jest duża, ładna, ma fajne włosy  :) Wybór należy do Ciebie  ;)

Gazela współczuję Ci z powodu migreny. Moja ciocia na nią choruje od lat, ale ma tak silną, że wiele razy lądowała w szpitalu  :( Miała już wszystko, z akupunkturą włącznie, ale nic nie pomaga. Jak ma atak, to prawie mdleje, wymiotuje, cierpi okrutnie i jest kompletnie wyłączona z życia czasem przez kilka dni...
Ja też nie lubię bólu głowy, jest strasznie dokuczliwy. Raz w życiu miałam taki ból, że chodziłam po ścianach i bujałam się do przodu i do tyłu. To było już po urodzeniu Kornelka. Łyknęłam wtedy dwa ibupromy. Nie chciałabym, aby mnie to znowu spotkało  :( Wiem, co czujesz...

Iwon, na szczęście aż tak mocnych bóli nie miewam. Za to długotrwałe - np. ciągną się przez tydzień... Wtedy wstawanie do dziecka w nocy i chodzenie do pracy to wysiłek przeogromny. Na szczęście odkryłam takie tabletki, które gdy łykam przez dwa dni to mi mija :p

reklama
Joaska pisze:
czesc babeczki :)

nic tragiczna, Kuba chory, kaszle, katar, chyba ma mala temperature, juz dzialamy ale jutro do lekarza pewnie!!!

kredziu
kochana dzieki za ksiazeczke, napewnoi przeczytam!!!

iwonka
biedaku kuroj sie kuroj.................

Oj Joasiu, przekaz wielkie i słodkie buziaczki dla Kubulka, niech sie szybciutko wyciaga z choróbska :-* :-* :-* :-* :-*

I przy okazji dla Iwon tez cmokaski-zdrowaski :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry