reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dobra zmykam, ide jeszcze cosik poczytać(wiecie jak to jest jak jest się w połowie dośc fajnej ksiązki ::)) a potem spać. jutro czekam mnie cały dzień tylko z matim. Musze zregenerować siły :p ::) ::) ;). Dobranoc.
Joaska pisze:
brunetka pisze:
Joaska pisze:
brunetka pisze:
Co Wy tu po nocach wysyłacie? ::) ::) ::)
Może ja też się załapię: kontom2@poczta.fm 8)

ksiazki, chcesz???
No oczyeiście,że chcę. Ksiązki zawsze!I z góry dzieki.

jutro.........oki

teraz zmykam spac/!!!
Oki, czekam jutro.

Dzień dobry kochane :)

Chłopy śpią, a ja zamiast razem z nimi, to grzeję mleko i łykam prochy, bo mnie obudził katar i ból gardła :( :( :(

No to niedzielę mam z głowy ::) Dobrze, że chociaż wczoraj był udany dzień. Wiecie, odkąd wróciliśmy z rodzinnych wakacji, uwielbiamy spędzać ze sobą czas we trójkę :) I wszędzie zabieramy małego bez żadnego stresu. Wczoraj byliśmy na długim spacerze w lesie, a potem późnym popołudniem załatwialiśmy sprawy na mieście i łoś nagle zaproponował, żebyśmy sobie poszli do kawiarenki tak, jak robiliśmy to na wakacjach. No i siedzieliśmy sobie uroczo we trójkę, my popijając kawuchę, a mały podjadając rurki i wafle :laugh:
Teraz wyjście z małym w miejsce publiczne nie jest już dla nas problemem, a jeszcze miesiąc temu nawet sobie tego nie wyobrażałam :p

Tusia, pierwsza lalka super! I mimo, że jest bardziej poważna, to ja jednak chyba zdecydowałabym się na nią :p Maja chyba nie odczuje, że ta lalka jest mniej "bobaskowata", to my to tak oceniamy. Dla niej byłoby ważne, że jest duża, ładna, ma fajne włosy :) Wybór należy do Ciebie ;)

Gazela współczuję Ci z powodu migreny. Moja ciocia na nią choruje od lat, ale ma tak silną, że wiele razy lądowała w szpitalu :( Miała już wszystko, z akupunkturą włącznie, ale nic nie pomaga. Jak ma atak, to prawie mdleje, wymiotuje, cierpi okrutnie i jest kompletnie wyłączona z życia czasem przez kilka dni...
Ja też nie lubię bólu głowy, jest strasznie dokuczliwy. Raz w życiu miałam taki ból, że chodziłam po ścianach i bujałam się do przodu i do tyłu. To było już po urodzeniu Kornelka. Łyknęłam wtedy dwa ibupromy. Nie chciałabym, aby mnie to znowu spotkało :( Wiem, co czujesz...

Piję mleko z masłem i miodem. Jeszcze czosnku brakuje :p

A co pustek na BB, to ja znam przyczynę: jest nią chwilowa absencja naszych dwóch najwierniejszych fanek, Edytki i Elfiko ;) Wracajcie dziewczyny!!! ::) :)

reklama
Kredzia jestem oszołomiona Waszą rodzinną fotką w Maleństwach. A Ty wyszłaś na niej jak gwiazda. Ślicznie! :)

A Daria jaka mała księżniczka :) Pięknie prezentuje się zarówno na nadmorskim piasku, jak i przy stoliku w piwiarni ;)

Do góry