reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hehehehe dasaria jestes wielka mala wykurzyc meza obudzic ;D;D;D;D;D no ladnie ladnie ale tak ma byc ! ;D fajnie u nas tez fajnie ;) w poludnie nawet pod prysznic latamy......................jak za starych dobrych czasow :p ::) :p 8) 8) 8) O0 O0 >:D >:D

kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
hihi niunka ja to mam takiego bzika po mamie chyba siostra tez co do metek D;

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

;D ;D ;D ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D :laugh: :D :D :D
Ja nie chodziłam ale o naciąganiu nic mi nie wiadomo ::) ::) ::) :p :p :p :D ;D ;D ;) :laugh: :laugh: ;) ;D

Dasario przyjemnej nocki. Do mnie dołączy łoś za jakieś 15 minut i będzie sie działo!!! A ja wypiłam już całe winko i nawet nie poczułąm. Trening porzed spotkanikiem ;D ;D ;D ;D ;D

Niuńka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

Ja nie chodziłam ale o naciąganiu nic mi nie wiadomo ::) ::) ::) :p :p :p :D ;D ;D ;) :laugh: :laugh: ;) ;D

...................no i zrobila sie afera ;D ,) :p

kolorowa_kredka pisze:
Niuńka pisze:
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

...................no i zrobila sie afera ;D ,) :p

;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;) ;) ;)

reklama
Dobra ja już uciekam popd prysznic zaraz moj J bedzie..
Wiecie co mnie wkurza ....cholera że czytaja nas GOŚCIE, noż cholera czytają jakby im sie to należało. Dupsko!!!! ::) ::) :p :p ;) ;) :) :)

Do góry