reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nianiu,ten programik to wizaz,kupilam go kiedys razem z gazetka o tej samej nazwie kosztowal niecale 10 zł. a teraz mezul mowil ,ze widzial w kiosku nowsza wersje z meskimi fryzurkami nawet.Fajna sprawa tak do pobvawienia :).Mozna tam robicmakijaz,fryzurki,przymiezac okularki ,naszyjniki i kolczyki.
www.wizaz.pl

Nianiu i inne ktore chodza do szkol rodzenia, piszcie zawsze co tam w waszej szkole, co tam sie dowiedzialyscie - fajnie jest tak chociaz poczytac takim jak ja co do szkoly takiej niestety chodzic nie beda.

Nianiu - Twoje słowa o szkole rodzenia to miód dla moich uszu! Wiesz czemu - niedługo dołączę do Ciebie na zajęcia :) Ciekawe czy sie poznamy tak od razu, hi hi ;) :laugh:

Tusiu! ja to jestem taki mix  ;) w ciaglych rozjazdach bo urodzilam sie w Poznaniu potem razem z rodzicami przeprowadzilismy sie na Kaszuby (do Koscierzyny-tam spedzilam jakie 5 lat) i znowu wrocilam do Poznania -a w zasadzie do Swarzedza bo tam mamy mieszkanko...tak czy siak czesto odwiedzlam rodzicow w Koscierzynie
wiec gdyby przyszlo nam wrocic lub choc na chwilke wpasc do POlski to na pewno bede i w Poznaniu i w Koscierzynie  ;)

Asiolku kiedy ja wlaczam komputer przewaznie jakies5 do 7 stron jest zapisanych i jak tu pisac? najpierw trzeba nadrobic zaleglosci ;) w czytaniu

A co do spotkania! to moze kiedys uda nam sie jakies ogolnopolskie spotkanie zorganizowac ;)
oj ale by bylo ;) ;D

no tak ale ja ciagle za tym Oceanem tkwie :( :p

No a ja od jakiejs godziny tkwie na alegro i ogladam ubranka i posciel i wszystko co trzeba kupic i mam juz kręćka ;D
I w związku z tym mam pytanie do naszych mamusiek: CO ZABRAĆ DLA DZIDZI DO SZPITALA???? Chodzi mi o to jakie rozmiary i ile tego zabrac jakbym tak chciala pakowac torbe to co włożyć????

Nianiu ja tez bylam juz na 2 zajeciach z 7 szkoly rodzenia ! Itez bardzo sobie chwale ! Tutaj jest 7 zajec, 3 praktyczne i 4 teoretyczne !! Rzeczywiscie mozna sie dowiedziec wielu ciekawych zeczy !! Mysle ze najlepiej zrobic taka szkole w miejscu gdzie bedzie sie rodzic bo mowia o wszystkich zasadach panujocych w danym szpitalu czy klinice !! Ja na zajeciach bylam razem z mezem !! Swietna sprawa, prowadzaca przedstawiala przyszlym tatusiom jak maja czynnie pomagac kobietom w czasie porodu a raczej w jej pierwszej fazie !! A potem robilismy razem cwiczenia, naprawde super !! Pokazala tez jak robic masaz !! Ja rowniez zdecydowalam ze sprobuje urodzic bez znieczulenia !!

reklama
Tusiu ja pochodze z Gdyni wiec pewnie najwygodniej bedzie sie spotkac w Gdansku !!
Maniu a Ty nie bedziesz sie bala leciec z takim malenstwem we wrzesniu ?
Moniu TY to sie opkupilas !! A raczej malenstwo ! AZ mnie przeraza ze ja jeszcze prawie nic nie mam !!
Gazelaczku daj znac jak znajdziesz ta informacje o kolorach !

Do góry