reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nianiu,ten programik to wizaz,kupilam go kiedys razem z gazetka o tej samej nazwie kosztowal niecale 10 zł. a teraz mezul mowil ,ze widzial w kiosku nowsza wersje z meskimi fryzurkami nawet.Fajna sprawa tak do pobvawienia :).Mozna tam robicmakijaz,fryzurki,przymiezac okularki ,naszyjniki i kolczyki.
www.wizaz.pl

Nianiu i inne ktore chodza do szkol rodzenia, piszcie zawsze co tam w waszej szkole, co tam sie dowiedzialyscie - fajnie jest tak chociaz poczytac takim jak ja co do szkoly takiej niestety chodzic nie beda.

Nianiu - Twoje słowa o szkole rodzenia to miód dla moich uszu! Wiesz czemu - niedługo dołączę do Ciebie na zajęcia :) Ciekawe czy sie poznamy tak od razu, hi hi ;) :laugh:

Tusiu! ja to jestem taki mix  ;) w ciaglych rozjazdach bo urodzilam sie w Poznaniu potem razem z rodzicami przeprowadzilismy sie na Kaszuby (do Koscierzyny-tam spedzilam jakie 5 lat) i znowu wrocilam do Poznania -a w zasadzie do Swarzedza bo tam mamy mieszkanko...tak czy siak czesto odwiedzlam rodzicow w Koscierzynie
wiec gdyby przyszlo nam wrocic lub choc na chwilke wpasc do POlski to na pewno bede i w Poznaniu i w Koscierzynie  ;)

Asiolku kiedy ja wlaczam komputer przewaznie jakies5 do 7 stron jest zapisanych i jak tu pisac? najpierw trzeba nadrobic zaleglosci ;) w czytaniu

A co do spotkania! to moze kiedys uda nam sie jakies ogolnopolskie spotkanie zorganizowac ;)
oj ale by bylo ;) ;D

no tak ale ja ciagle za tym Oceanem tkwie :( :p

No a ja od jakiejs godziny tkwie na alegro i ogladam ubranka i posciel i wszystko co trzeba kupic i mam juz kręćka ;D
I w związku z tym mam pytanie do naszych mamusiek: CO ZABRAĆ DLA DZIDZI DO SZPITALA???? Chodzi mi o to jakie rozmiary i ile tego zabrac jakbym tak chciala pakowac torbe to co włożyć????

Nianiu ja tez bylam juz na 2 zajeciach z 7 szkoly rodzenia ! Itez bardzo sobie chwale ! Tutaj jest 7 zajec, 3 praktyczne i 4 teoretyczne !! Rzeczywiscie mozna sie dowiedziec wielu ciekawych zeczy !! Mysle ze najlepiej zrobic taka szkole w miejscu gdzie bedzie sie rodzic bo mowia o wszystkich zasadach panujocych w danym szpitalu czy klinice !! Ja na zajeciach bylam razem z mezem !! Swietna sprawa, prowadzaca przedstawiala przyszlym tatusiom jak maja czynnie pomagac kobietom w czasie porodu a raczej w jej pierwszej fazie !! A potem robilismy razem cwiczenia, naprawde super !! Pokazala tez jak robic masaz !! Ja rowniez zdecydowalam ze sprobuje urodzic bez znieczulenia !!

reklama
Tusiu ja pochodze z Gdyni wiec pewnie najwygodniej bedzie sie spotkac w Gdansku !!
Maniu a Ty nie bedziesz sie bala leciec z takim malenstwem we wrzesniu ?
Moniu TY to sie opkupilas !! A raczej malenstwo ! AZ mnie przeraza ze ja jeszcze prawie nic nie mam !!
Gazelaczku daj znac jak znajdziesz ta informacje o kolorach !

Do góry