reklama
AgaR.
Fanka BB :)
Nianiu,ten programik to wizaz,kupilam go kiedys razem z gazetka o tej samej nazwie kosztowal niecale 10 zł. a teraz mezul mowil ,ze widzial w kiosku nowsza wersje z meskimi fryzurkami nawet.Fajna sprawa tak do pobvawienia .Mozna tam robicmakijaz,fryzurki,przymiezac okularki ,naszyjniki i kolczyki.
www.wizaz.pl
www.wizaz.pl
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Nianiu - Twoje słowa o szkole rodzenia to miód dla moich uszu! Wiesz czemu - niedługo dołączę do Ciebie na zajęcia Ciekawe czy sie poznamy tak od razu, hi hi :laugh:
mania
Tusiu! ja to jestem taki mix w ciaglych rozjazdach bo urodzilam sie w Poznaniu potem razem z rodzicami przeprowadzilismy sie na Kaszuby (do Koscierzyny-tam spedzilam jakie 5 lat) i znowu wrocilam do Poznania -a w zasadzie do Swarzedza bo tam mamy mieszkanko...tak czy siak czesto odwiedzlam rodzicow w Koscierzynie
wiec gdyby przyszlo nam wrocic lub choc na chwilke wpasc do POlski to na pewno bede i w Poznaniu i w Koscierzynie
wiec gdyby przyszlo nam wrocic lub choc na chwilke wpasc do POlski to na pewno bede i w Poznaniu i w Koscierzynie
mania
Asiolku kiedy ja wlaczam komputer przewaznie jakies5 do 7 stron jest zapisanych i jak tu pisac? najpierw trzeba nadrobic zaleglosci w czytaniu
A co do spotkania! to moze kiedys uda nam sie jakies ogolnopolskie spotkanie zorganizowac
oj ale by bylo ;D
no tak ale ja ciagle za tym Oceanem tkwie
A co do spotkania! to moze kiedys uda nam sie jakies ogolnopolskie spotkanie zorganizowac
oj ale by bylo ;D
no tak ale ja ciagle za tym Oceanem tkwie
elfiko
lipcowe mamy ´05
No a ja od jakiejs godziny tkwie na alegro i ogladam ubranka i posciel i wszystko co trzeba kupic i mam juz kręćka ;D
I w związku z tym mam pytanie do naszych mamusiek: CO ZABRAĆ DLA DZIDZI DO SZPITALA???? Chodzi mi o to jakie rozmiary i ile tego zabrac jakbym tak chciala pakowac torbe to co włożyć????
I w związku z tym mam pytanie do naszych mamusiek: CO ZABRAĆ DLA DZIDZI DO SZPITALA???? Chodzi mi o to jakie rozmiary i ile tego zabrac jakbym tak chciala pakowac torbe to co włożyć????
Nianiu ja tez bylam juz na 2 zajeciach z 7 szkoly rodzenia ! Itez bardzo sobie chwale ! Tutaj jest 7 zajec, 3 praktyczne i 4 teoretyczne !! Rzeczywiscie mozna sie dowiedziec wielu ciekawych zeczy !! Mysle ze najlepiej zrobic taka szkole w miejscu gdzie bedzie sie rodzic bo mowia o wszystkich zasadach panujocych w danym szpitalu czy klinice !! Ja na zajeciach bylam razem z mezem !! Swietna sprawa, prowadzaca przedstawiala przyszlym tatusiom jak maja czynnie pomagac kobietom w czasie porodu a raczej w jej pierwszej fazie !! A potem robilismy razem cwiczenia, naprawde super !! Pokazala tez jak robic masaz !! Ja rowniez zdecydowalam ze sprobuje urodzic bez znieczulenia !!
reklama
Tusiu ja pochodze z Gdyni wiec pewnie najwygodniej bedzie sie spotkac w Gdansku !!
Maniu a Ty nie bedziesz sie bala leciec z takim malenstwem we wrzesniu ?
Moniu TY to sie opkupilas !! A raczej malenstwo ! AZ mnie przeraza ze ja jeszcze prawie nic nie mam !!
Gazelaczku daj znac jak znajdziesz ta informacje o kolorach !
Maniu a Ty nie bedziesz sie bala leciec z takim malenstwem we wrzesniu ?
Moniu TY to sie opkupilas !! A raczej malenstwo ! AZ mnie przeraza ze ja jeszcze prawie nic nie mam !!
Gazelaczku daj znac jak znajdziesz ta informacje o kolorach !