reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Hej Wrocławskie Lipcóweczki !
Ja też jestem jak najbardziej za spotkaniem ;D ;D ;D ;D, ale oczywiście w godz. popoługniowych (bo ja niestety, albo stety muszę sidzieć jeszcze w pracy aż do godz. 16). Może w tej sytuacji lody w Galerii Dominikańskiej lub na ul. Komandorskiej?
U mnie z cerą też nie najlepiej - mam takie czerwone policzki, jakbym cały czas sie rumieniła i czasami pojawiają się również i inne wypryski
Ja też jestem jak najbardziej za spotkaniem ;D ;D ;D ;D, ale oczywiście w godz. popoługniowych (bo ja niestety, albo stety muszę sidzieć jeszcze w pracy aż do godz. 16). Może w tej sytuacji lody w Galerii Dominikańskiej lub na ul. Komandorskiej?
U mnie z cerą też nie najlepiej - mam takie czerwone policzki, jakbym cały czas sie rumieniła i czasami pojawiają się również i inne wypryski
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
A moja cera generalnie jest OK. Czasem cos wyskoczy, ale wygląda brzydko tylko dlatego że sobie odpowiednio pomagam... No i przy anemii bladziutka jestem. Poza tym cale cialo smaruje roznymi specyfikami i jest jak trzeba.
Skarbus, a slyszalam że oliwka to nie jest najlepsza dla takich doroślaków jak my. Ale tu są naprawde różne opinie, bo wg wielu osob oliwka jest najlepsza na rozstepy. Tymczasem wg innych opinii doprowadza do przesuszenia skory i podobno mozna ją potem płatami odrywac . Dobre efekty daje tylko na skorze dzieci, bo ona inaczej funkcjonuje.
Skarbus, a slyszalam że oliwka to nie jest najlepsza dla takich doroślaków jak my. Ale tu są naprawde różne opinie, bo wg wielu osob oliwka jest najlepsza na rozstepy. Tymczasem wg innych opinii doprowadza do przesuszenia skory i podobno mozna ją potem płatami odrywac . Dobre efekty daje tylko na skorze dzieci, bo ona inaczej funkcjonuje.
Aniu ja z Paryza sie nie ruszam ! Przeprowadzamy sie tylko do innej dzielnicy !
Jestem na etapie wyboru koloru mebli kuchennych i pokoju dzidziulki ! Co sadzicie o fiolecie dla maluszka , myslalam o pomalowaniu scian na fioletowo w polaczeniu z fioletem bezowym ?
Tusiu ja i Mania jestesmy z polnocy !! I planujemy spotkanie na wrzesien !!!
Klaudius widze ze mamy podobne objawy i dolegliwosci ciazowe !! To pewnie ze wzgledu na ten sam wiek !!
Agniesiu jaki Tobie brzusio wyskoczyl !!
Fridus tej samej firmy wozki sa rowniez dostepne we francji !!
Jestem na etapie wyboru koloru mebli kuchennych i pokoju dzidziulki ! Co sadzicie o fiolecie dla maluszka , myslalam o pomalowaniu scian na fioletowo w polaczeniu z fioletem bezowym ?
Tusiu ja i Mania jestesmy z polnocy !! I planujemy spotkanie na wrzesien !!!
Klaudius widze ze mamy podobne objawy i dolegliwosci ciazowe !! To pewnie ze wzgledu na ten sam wiek !!
Agniesiu jaki Tobie brzusio wyskoczyl !!
Fridus tej samej firmy wozki sa rowniez dostepne we francji !!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Brunetko to jest wózek JOKER tej firmy BM z kolekcji 2005 i ja go kupuje na 100% i chyba nawet ten kolor albo czerwony jeszcze nie wiem. Wózek kosztuje w internecie na alegro jakies niecałe 700zł a w sklepie u mnie to ma cene 680zł i to juz sa wersje z pompowanymi kołami
reklama