reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Róznie zalezy od tedo czy sa dwu czy trój-funkcyjne. Tam gdzie je widziłam to był koszt 600-800 zł, zależnie od wyposażenia.

Szukam wlasnie nowej fryzurki ;).Takie mi sie strasznie podobaja,ale ciekawe co na to moj maz ;D
12_d.jpg

Cześć dziewczyny. Ale wam zazdroszcze tych zakupów, ja mam praktycznie wszystko po córci, więc nici z łażenia po sklepach i zachwycania się to wózkiem, to łóżeczkiem. :(
Moja cera wygląda tragicznie ::) na twarzy wyprysków pełno, a cała reszta też nienajlepiej - na rękach i na nogach wyglądam jakbym miała łupież ;D :), mimo że smaruję się ciągle oliwką i mleczkiem.
Ale czego się nie robi dla dzidziusia, po porodzie będziemy myśleć jak dojść do używalności :) publicznej.

reklama
Agnieszko pomysl na fryzurke extra. tylko ciekawe ja sie Twoje wlosy bede zachowywac tak skrocone (czy sie beda tak chcialy ukladac?)
powodzenia:)

Do góry