reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
tusia26 pisze:
ja tylko chciałam powiedziec ze daria to cool babka, tak mi sie spodobalas, tak cie polubilam, ze mam nadzieje ze bedziesz na wrzesniowym i sobie pokale na zdrowie przebijemy.  :-* :-*

hmm hmmm hmmm o ile mi wiadomo to Daria ma roczek a to pewnie z Asią mamusią Darii bedziesz sobie Tusiaku przybijać  ;D ;D ;D hihihi

oczywiście, że będę na wrześniowym, łoś już poprzekładał wszystkie szkolenia, będę na 100%

Tusiu - I LOVE YOU :-* :-* :-* :-* ale mi się miło zrobiło, bardzo się cieszę, że będę mogła Was wszystkie poznac i mam nadzieję, że te znajomości przetrwają i będziemy się regularnie spotykac, ale będzie super :D :laugh:

reklama
Lilka pisze:
Milenkowa przymiarka
ale nie mowcie jej ze uchyliłam rąbka tajemnicy bo bedzie zła  ;) :D
ciiiiiiiiiiiiiii

reszta w odpowiednim czasie  ;)

no nie mogę, Lila zaszalałaś na całego, Milenka wygląda przepięknie taka mała Księżniczka powali wszystkich na kolana

Niuńka pisze:

Milenko...
Majeczko....
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

Życzą Niuńka z rodziną

Niuńka śliczne życzonka, więc my się podłączymy ;D

Wszystkiego naj naj naj dla Milenki i Majeczki
życzą Daria (córka) i Asia (mama)

Wczoraj byłam u fryzjera i znów mam zafarbowaną bluzkę :( :mad: :mad: :mad: ::),
no ja to mam pecha ::) ::), dopiero jak przyszłam do domu to łoś zauważył, bo to było z tyłu, co prawda bluzka nie jest jakaś rewelacyjna, no ale kurcze, za każdym razem coś mi zafarbują, następnym razem pójdę w koszulce łosia ;D

czesc babeczki................

qrcze................wiecie co, czuje sie beznadziejnie................no i rycze od rana, ehhhhh.................zycie zycie!!!!!cholibka jakby powiedziala maniulka

Joaska pisze:
czesc babeczki................

qrcze................wiecie co, czuje sie beznadziejnie................no i rycze od rana, ehhhhh.................zycie zycie!!!!!cholibka jakby powiedziala maniulka

a co się stało Asienko kochana :(

DLA MILENKI I MAJKI

kubus20ncnn1.gif

Radosne życzenia
aby każdy rok
przynosił wszystko
to, co w życiu najpiękniejsze:
radość, szczęście i miłość.

Melll pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

narazie to stawia mellcia z okazji obrony pracy ( apropo gdzie sie podziewa mell???)

hehehh jakby nie to że mam %%%%% postawić to by nikt o mnie nie pamietał ;)

martusiu
ja pamietam !!!!!!!
hehehehe ;D ;D ;D ;D

reklama
wyprasowałam juz sterte prania  ::)

łoś z Julia na spacer wysłany a ja biore się za sprzątanie  :p  ale mi się nie chce - do 13 może się wyrobie

Do góry