reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej babulce :)

Maniu :-* no boli ten niedobry żołądek :( a w zasadzie to plecy, bo ból promieniuje... no nic, biorę dalej prochy i czekam na poprawę...'

Idę teraz zrobić niuni śniadanko a potem będę próbowała umówić się do fryca na tzw. wrzyna :):):)

reklama

Dla Milenki Lilkowej i dla Mai Asiołkowej 100 lat, 100 lat z okazji skończenia pierwszego roczku...

Niech poznawanie świata
będzie wspaniałą przygodą
i sprawi Wam dziewczynki duuuużo radości.
Wielu wiernych przyjaciół
oraz szczęśliwego dzieciństwa

życzą

ciocia Edyta i Juleczka

birthday2yq6.gif

Z okazji urodzin !!!
dla Milenki i Maji !!!!
najserdeczniejsze życzenia
zdrowia,szczęscia i dużo miłosci,
na urodzinowym stole mnóstwo pyszności
a prezentów dwa razy więcej niz samych gości!!
sto całusków urodzinowych od cioci elfiko i Weroniki
garfieldx04gs8.gif

Milenko...
Majeczko....
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

Życzą Niuńka z rodziną

ok kawe juz mam teraz chyba spróbuje uśpic potwora bo mi zdemolowała juz pokój ::) a dzisiaj mamy za zadanie posprzątac a nie bałaganić ;D

jejku zagladam tu a tu takie PIĘKNE zyczenia :laugh:

a chcialam napisac ze rok temu o godz. 8.45 miałam zrobiony zabieg (bolesny ;) ) wstrzykniecia zelu do macicy by sie wreszcie ruszyło...
było to moje 4-te wywoałanie....

o 9 dostałam juz powoli takich skurczy ze do godz. 12 mnie juz zmeczyły :)
potem oczekiwanie na porodowke bo wszystkie były zajete

w koncu ok. 15.30 weszłam na moją porodówke,akurat moja sasiadka ją zwolniła :laugh: urodziła coreczke Karolinke :laugh:

i tak sie bujałam do 23.05 az Mili wreszcie sie urodziła po 30 minutach parcia

nie krzyczała i nawet nie polozyli mi jej na piersi,ani Karolowi nie dali przeciąć pepowiny......okazalo sie ze jak sie urodzila wyleciala brzydka woda zielona i potem tylko pamietam jak ja klepali aby krzyknęła ::)

nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby........
to moje szczescie kochane,najwiekszy skarbek na tym swiecie,moja mała istotka...córeczka :)

dzis jest NASZ dzien :)
ach mowie wam rycze 8) wspomnienia sa niesamowite....

a Milenka siedzi ze mna na kolanach i zyczenia baaaardzo jej sie podobały bo az kwiczała :laugh:

buziaczki od Milenki dla najukochanszych cioc na swiecie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

przepiekne zyczenia
dziekujemy ciociom e-mamie,Elficzce i Niunce oraz innym ciociom ;)

a to ja rok temu ok. 15.30
akurat czekalam bo czyscili sale po porodzie :)

buziaki kochane i do usłyszenia pozniej

Witam kobitki :)
ja tylko na chwileńkę, bo muszę byc na bierząco, jak nałóg to nałóg, ponadrabiam co naskrobałyście ;D :D

reklama
tusia26 pisze:
no i jeszcze jedno - Elfiko twoja córcia jest piekna (mało powiedziane - przesliczna) zamawiam ja nasynowa  :p nie mam syna ale co tam  :p

no właśnie Elfiko córeczkę masz przepiękną, taką delikatną i kobiecą (mimo swego wieku), jakbym miała syna to już bym mu kazała kwiaty wysyłac, aby miał szanse u takiej ślicznotki :laugh:, no Korniszonek musi się starac, bo będzie miał konkurencję wielką :D :laugh:

Do góry