reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a tak wogole to wszystkie was kocham mocno tylko tak Asia Darii mi sie z takA nowością mamowa na bb kojarzy i dlatego tak napisałam (tak byście nie poszły spac z zazdrością :p ;) ;) :D) :-*

reklama
hanti pisze:
Niuńka pisze:

Kochanym roczniakom....
Juleczce...
Krzysiowi...
Natankowi...
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
życzy Wam ciotka Niunka z rodzinką!

:-* :-* :-* ŻYCZY WAM RÓWNIEŻ CIOCIA HANTI Z DZIECIACZKAMI  :-* :-* :-*

ciocia Lilka rowniez

buziaczki kochane roczniaki :-* :-* :-* :-* :-* :-*

czesc kochane
ja tak was podczytuje
i wszystko załatwiam w miedzy czasie (telefony-majatek juz straciłąm)
posprzatalam chatke
nawet do fryzjera sie zapisałam ;D dzisiaj
na ostatni dzwonek

a wogole to kupiłam sobie SEXI butki !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D i ogromnie mnie ten zakup cieszy bo nie pamietam kiedy ostatnio kupowałam cos sexy ::) :p

normalnie w miescie byłam o 17.40 a sklepy do 18 czynne
i weszłam do drugiego sklepu i jedne wynorałam,cena była dosc duza -jak dla mnie bo chcialam tansze kupic- ale wybiła 18 i K. nie mial wyjscia ;D ;D

fryzjer po drodze do domu załatwiony ;D
no takie spontany sa super

i o 22 przypomnialo mi sie ze..........nie mam opiekunki do Mili jak juz adnie ;D
jestem boska nie?? ;D

no i opiekunka na szczescie moze przyjsc
Kaski jednak sa przefajne :D :D :D

zrobiłam Milenie dzis probna .....próbe ???? ::)

ubrałam ja tak jak jest na jutro.....zdjełam wielkie lustro a ta.........podeszla do lustra i sie smiala sama do siebie :D :D tak sie sobie podobała :D

ojjj goscie jutro padna :D
a napewno padnie siora Karola ktora ze mna rywalizuje (ma starsza o 10 miesiecy od Mili Oliwke)
bardzo mnie nie lubi a przy mnie udaje ze mnei lubi :laugh: głupia kretynka ale wisi mi ona ;D

alkohol zalatwiony,ciasta tez,resto tez,goscie tez,siebie tez zalatwiłam ;D no jakos wszystko sie ulozyło ;)

Milenkowa przymiarka
ale nie mowcie jej ze uchyliłam rąbka tajemnicy bo bedzie zła  ;) :D
ciiiiiiiiiiiiiii

reszta w odpowiednim czasie  ;)

Kochany Natanku i Krzysiu wszystkiego najlepszego wszystkiejgo najpiekniejszego
samych radosnych dni i duzo zdorwka

1005-005-88-1059.gif

Niunia :-* :-*

Edziu
mialam sie zapytac jak tam brzucholek ciagle Cie trzyma??

MArtus ja chyba znam ten torcik....to moj ulubiony....moja babcia go robi a ja zrobilam go na urodzinki Tymula i duzego kurcze ale mi apetytu narobials ::)
a na urodzinki gabiszona tez sama pieklam tym razem taki lekki smietanowo -truskawkowy zamawiac tu bym sie nie odwazyla bo amerykanskie torciska to w wikeszosci smalec z cukrem i masa barwnikow :p ::)

reklama
witam sie i ja ale teraz ide jeśc śniadanie bo ostatni posiłek wczoraj jadłam o 17stej i troszku jestem głodna teraz ;D

Do góry