reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurcze zmykam się upiększac, bo teraz to wyglądam jak lump,
pa kobitki
dziś już mnie nie będzie
ale jutro powinnam się już zjawic
no to buźka :)

reklama
a ja mam jeszcze tyle sprzatania, tylko sie zebrac nie moge..........................

eh chyba siekne druga kawe i wio.............................

Dla dzisiejszych solenizantow sto lat sto lat Majeczko i Milenko!!!!!!

duzo usmiechu i radosci na codzien!!!!!

20pzfh1.gif[img]

Joasia i Kuba

a ja się umówiłam na pazurki :) na na na

i sobie dzisiaj zrobię na na na ;D ;D ;D ;D

a wieczorkiem balletty ;D ;D ;D

no to zmykam, też mnie już raczej dzisiaj nie będzie:)

miłego dnia babeczki :)

Dla Milenki i majeczki

Radosne życzenia
aby każdy rok
przynosił wszystko to,
co w życiu najpiękniejsze:
radość, szczęście i miłość.

ka11244.jpg

uła ha elfik zdycha ::) :p
ale gorąc!
chate posprzątałam i zrobiłam obiad ;D dla siebie i Weroniki
łoś mnie nie obchodzi, Weronika pewnie obiadu nie zje a ja zjem i potem padne z gorąca ;D taki mam plan na dzisiaj ;D

Joasiu nie smutac mi sie tutaj!!!!

strasznie Wam kochane dziekuje za komplementy dla mojej córci :-* :-* :-* :-* :-* aż sie normalnie
wzruszyłam ::)

reklama
Do góry