reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cholera oko mi nawala no bryyyy
teraz tymi zasnal, ostatnio albo w wozki u zasypia na odworku albo wieczorkiem i od dwouch dni w dzien klade sie z nim na wyrku i niby razem spimy ten zasypia przekladam go a ja wymykam sie i teraz bym chciala troske poprasowac, albo musze umycodowe naszai podlaczc zeby jedzonk tez tu trzymac bo ta w kuchni to wogole nie chlodzi, a jedzeie sie w niej noprmalnie psuje al dla tesciowej to nie prblem, ostatnio gotowalam pomidorowa a ta mi wyjela otwarte pomidory z plesnia i mowi ze dobre................... jasne tylko o nie ser zeby z plenia jsc wogole meso kpila i lezalo lodowce kilka dni zanim pomrozila masakra z nia a jedzenie jakis sos np trzyma lodowce ze4 dni pozniej to jedza

a np mialczy wieczni ze akie rachuni wielkie a nic nie oszzedza prasuje czy myje naczynia woda leci a ta idzie na tv zerknac i zelazko tak zostawia, woda prad leci, odkurzacz ttaki maly maja w uchni podlaczony na ladowarce caly czas i sie swieci, a wogole jk jestem ani razu ie uzywala odlaczylam,. bo moie ze prad ciagnie a przeciez nie uzywaaa..................uzywam i podlaczyla, ahhhhh szkoda sie fatygowac

no wiec oko mnie boli, polozylabym sie ale szkoda mi dnia

reklama
cholera kalafior mi sie rozgotowal, dobrze ze poczulam zapach,bo by sie popalil razem z ziemniakami ;D wlasnie zajadam je no i nic nie porobilam, bo siedzialam tu, nic nie poczytalam, bo komp muli bryyyyyyy

a dziewczyny czy pisalyscie o tym krzeselku kjiedys tam ze takie fajne ??? http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=35975&pcat=bulnl
kurde nawet jak bysmy mu chcieli tu kupic to tylko po wlosku lub angielsku, ale na razie i tak limit wyczerpalismy heh przez 2 tygodnie a w zasadzie ponad tydzien jak pojechali dziadkowie do domu to tymikowi przybylo
1. rowerek, taki wiecie co moze sam jezdzic mozna go pchac a on nozki ma na plozach lub moze sie bujac (to byl niby prezent przedwczesny na urodziny heh)
2. klocki gumowe z tej seri 24 lkocki 20 kostek i 4 podwojne
item116497812_klocki_gumowe_clemmy_dla_malaszkow_nowe.html

3.duza pilka taka szmaciana kolorowa z dzwoneczkiem
4. pileczki male 6 sztuk ()cos jak te lkocki sensoryczne do zyrafy z fisher price
5.
H8093_b_1.jpg

6. no i 6 pileczek do tego cuda tylko to juz prezent od cioci i wojka tyle ze z playscol ale na szczescie pasuja

tymuli spi juz 1i 50 minut pewno zaraz sie obudzi cos przekasi wypije i pojdziemy na podworko do tylu...................wczoraj cos probowalam sie dogadac z 10 letnia aleksja i 5 letnia kelly heh ta to istny diabelek szalona, glos jak maly szatan no i skora czarniutka, taka sliczna dziewczyneczka, tymi troszke sie do nich posmial dawal i zanieral klucz od domu...........

no a wogole to nasz tymi pozbyl sie irokeza jak przyjechalismy, chcialam zeby mlody jeszcze zobaczyl jego piorka, i ogolilam go, bo sie bardzo pocil i ciagal strasznie te wloski z tylu za uszami, oczywiscie tesciowej to sie nie podobalo ;D ;D ;D >:D >:D >:D >:D jak ja tak lubie jej na zlosc hehe

a wiecie co ci wlosi sa obledni juz nie mowie o dzieciakach ze straszebnie sie dra, i co najgorsze to jak tymi idzie spac to te male potwory wychodza na dwor i biegaja szaleja krzycza nam pod oknami centralnie, bo za naszym oknem jest droga do klatki schodowej dla sasiadow (my i jeszcze jedni mamy osobne wejscia a 4 rodziny jedna klake schodowa) no i za sciana mamy ta klatke schodowa i tak lataja i dra sie, na gorze szuraja jakimis ciezkimi krzeslami bruyyy no ale to dzieci, ok
ale wiecie u nas tez sie dra maluchy jak sie bawia ale wlosi sa tak rozdarci ze masakra, wiedzialam juz to wczesniej tylko ze nie przeszkadzalo to w spaniu mojemu szczesciu, teraz na szczescie tez jako tako spèi i sie nie budzi

co do spanka to w nocy roznie np przed wczorja jak poszlam juz spac tymi sie przebudzil i nie chcial spac i na naszym wyrku do 3 sie wiercik pokladal na mnie , na mlodego i nei mogl spac dobrze a my razem z nim, ale przewaznie budzi sie raz na wode, bo duszno czasmi 2 a czasami dopiero rano o 6 to dostanie wode i spi jeszcze do 8 czasami do 9 roznie a czasmi do 7, tylko musze sobie mleko chyba na ta 6 robic bo moze byc biedak glodny a nie tylko spragniony................................

a no i mialam jeszc ze o tych wlochach napisac, wiecie ja nie lubie szufladkowac ludzi ale podejzewam ze wiekszosc wlochow to lewusy, normalnie masakra np gerardo jak ma wolny dzien np wczoraj ........siedzi caly dzien przed tv i sie gapi tak bezczynnie, no moze jeszcze tylko zje i dzemnie sie w poludnie wstanie napije sie czegos i znowu tv caly dzien buczy telewizor masakra mowie wam, a jak cos sie zepsuje w domu to wolaja speca, on jak pracuje przy czyms tam to zna sie tylko na tym czyms i koniec, ten co tu mieszka nawet gwozdzia w sciane nie wbije tylko stacha musiala sama sobie przybijac albo oczywiscie kochany synus a ze mlodemuy glupio odmuwic to czasami cos jej tam zrobi, sporadycznie

normalnie kosmos
ok lece pranie zbiore i ide na gore bo zaraz tymi pewnie wstanie spi od 15 :D

buziaczki kochane

Dziewczyny te co maja Tymkow, Maciusiow, maksiow, Adasiow, krzysiow i innych płci meskiej. Czy wasze chłopaki łapia sie za fujarke i bawią, robic chca sobie dobrze, bo tych dwoch kolezanek chłopaki to ciagle jak lataja bez pampersa tam się łapią i jednemu nawet siusiak stanął, a drugi to kładł sie brzuchem na basen i mi basen tegys - tak tyłkiem ruszał ::) Kurde co za samce już od małego im się chce ::)

ahaaaaaa mialam pytac kochane co tam w naszych serialach ?????? tzn w m jak mydlo, na wspolnej ???? no i moze ktoras oglada na polsacie pierwsza milosc ??????

choc zaraz zaraz czy teraz leca seriale ??? czy wakacje tez maja ???

tusia26 pisze:
Dziewczyny te co maja Tymkow, Maciusiow, maksiow, Adasiow, krzysiow i innych płci meskiej. Czy wasze chłopaki łapia sie za fujarke i bawią, robic chca sobie dobrze, bo tych dwoch kolezanek chłopaki to ciagle jak lataja bez pampersa tam się łapią i jednemu nawet siusiak stanął, a drugi to kładł sie brzuchem na basen i mi basen tegys - tak tyłkiem ruszał ::) Kurde co za samce już od małego im się chce ::)

hehe nasza kochana tusia...............mialam juz isc ale ze jestes to jeszcze na slowo zostane ;)

tymi tak dobrze odkryl siusiaka tydzien przed przyjazdem tutaj (o w tym samym czasie mniej wiecej przestal cycac ??? ) no i tak delikatnie paluszkiem sobie po nim stuka, nie tam zeby zaraz sie wyzywac na czyms ;) no ale wie juz co tam ma i do czego, ale bawi sie sporadycznie jak mu sie przypomni

a ja mam pytanie z innej beczki do mam chlopcow ..........................dziewczyny co robicie z siusiakiem, ??? odciagacie napletek czy nie co mowia wasi lekarze ??? bo ja roznie slyszalam....................................

reklama
Do góry