reklama
AgaR.
Fanka BB :)
A bylismy ostatnio we fajym kompleksie rereacyjnym i chyba nastepne urodzinki tam zrobimy
www.luna.w.pl
mozna sie tam wybrac na caly dzien i fajnie spedzic czas.poplywac lodziami(co jest w cenie wejsciowki) i ajesc sie chleba ze smalcem albo powidlami (bez ograniczen)jest tez kilka grili i mozna samemu rozpalic...dorosli i dzieci moga pojezzic na qadach a jak jest za cieplo to mozna zejsc do podziemi...naprawe fajny obiekcik warty polecenia!
www.luna.w.pl
mozna sie tam wybrac na caly dzien i fajnie spedzic czas.poplywac lodziami(co jest w cenie wejsciowki) i ajesc sie chleba ze smalcem albo powidlami (bez ograniczen)jest tez kilka grili i mozna samemu rozpalic...dorosli i dzieci moga pojezzic na qadach a jak jest za cieplo to mozna zejsc do podziemi...naprawe fajny obiekcik warty polecenia!
hanti
Lipcowe Mamy '05
a co do jedzenia bananów,to moja Otylcia wcina je jak należy,
uwielbia ten owoc,zaraz po danonkach,bo one są u nas nieporównywalnie na pierwszym miejcsu,
ulubionych przekąsek
a Weroniczka przeurocza(zresztą,jak zawsze) na filmiku,
ach te śliczne oczy.................... ;D
uwielbia ten owoc,zaraz po danonkach,bo one są u nas nieporównywalnie na pierwszym miejcsu,
ulubionych przekąsek
a Weroniczka przeurocza(zresztą,jak zawsze) na filmiku,
ach te śliczne oczy.................... ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Iwon pisze:mania pisze:aj ja wlasnie sie dowiedzialam ze chrzesniak mojej kumpeli z chicago w niedziele zostal przejechany samochodem swojego ojca :-[ :-[ :-[ smierc na miejscu chlopiec mial 6 lat bylo ciemno a ojcec cofal samochod, maly sie chyba nachylil i ten go nie zauwazyl :-[ :-[ :-[
Boze taka tragedia nie wyobrazam sobie zyc z taka swiadomoscia ,strasznie im wspolczuje
Nadrabiam ostatnie dni i doczytalam.
Maniu wspolczuje kolezance strasznie, okropna tragedia
Ciuszki fajowe, aqle ja akurat mam tutaj w UK.
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babulce juz popoludniowa pora!!!
dopiero ogarnelam, wstawilam prania i uspilam Kubasa, teraz moge siasc na chwileczke z kawusia i poczytac troche..................
nawet mialam taki plan zeby ponadrabiac ale chyba nie dam rady...........
co do zabawek to jesli chodzi o jakies tam interaktywne to Kuba bawi sie ostatnio sluchaweczka do uczenia z Fisher Price..........powiem sczeze ze juz mu sie znudzila, za to Macius gazelaczkowy ulubil sobie go bardzo heheheh
ide czytac co tam naskrobalyscie
dopiero ogarnelam, wstawilam prania i uspilam Kubasa, teraz moge siasc na chwileczke z kawusia i poczytac troche..................
nawet mialam taki plan zeby ponadrabiac ale chyba nie dam rady...........
co do zabawek to jesli chodzi o jakies tam interaktywne to Kuba bawi sie ostatnio sluchaweczka do uczenia z Fisher Price..........powiem sczeze ze juz mu sie znudzila, za to Macius gazelaczkowy ulubil sobie go bardzo heheheh
ide czytac co tam naskrobalyscie