reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Weronika tez ostatnio chce jesć sama i ciapra potem tym jedzeniem strasznie. Narazie opanowała super jedzenie chlebka a po jedzeniu bananka mam najwiecej sprzatania ;D ::)

reklama
A ja chciałam się wypowiedzieć w kwestii uspypiania, ze dzieki Joasi juz nie bujam Maksia. Po kąpieli kładziemy sie razem na sypilanym łózku i Maksio ładnie zasypia. Pierwszy dzień trwało to 20 min, wczoraj 4  ;D ;D ;D

NiaNia pisze:
A ja chciałam się wypowiedzieć w kwestii uspypiania, ze dzieki Joasi juz nie bujam Maksia. Po kąpieli kładziemy sie razem na sypilanym łózku i Maksio ładnie zasypia. Pierwszy dzień trwało to 20 min, wczoraj 4 ;D ;D ;D

no to super, ja tez tak usypiam Weronike i tez trwa to chwile. Włąśnie przed chwila tak zasnęła :)

Wszystkiego naj dla JASIA :-*,ALKA :-*,MATEUSZKA :-*
kaczorgf1.gif
klapouchyut7.gif
PRZEŻYJ TEN DZIEŃ
NAJPIĘKNIEJ JAK POTRAFISZ.
31a5a48326ab871d945da2906e84bc60byszczceustafc8.gif

CIESZ SIE KAŻDĄ CHWILĄ
I NIE ŻAŁUJ NICZEGO SOBIE.
mis6as2.gif

NASTĘPNE URODZINY MASZ DOPIERO ZA ROK!!!
[/CENTER]
kubusspiochrg3.gif
ŻYCZY CIOCIA HANTI Z OTYLKĄ I DAMIANEM

hanti pisze:
Wszystkiego naj dla JASIA :-*,ALKA :-*,MATEUSZKA :-*
kaczorgf1.gif
klapouchyut7.gif
PRZEŻYJ TEN DZIEŃ
NAJPIĘKNIEJ JAK POTRAFISZ.

CIESZ SIE KAŻDĄ CHWILĄ
I NIE ŻAŁUJ NICZEGO SOBIE.
mis6as2.gif

NASTĘPNE URODZINY MASZ DOPIERO ZA ROK!!!
[/CENTER]
kubusspiochrg3.gif
ŻYCZY CIOCIA HANTI Z OTYLKĄ I DAMIANEM

do tak ślicznusich zyczen i ja sie dołącze

wszystkiego naj dla naszych rocznych chłopaczków :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Maniula dzięki za komplementa,a co do cycuchów,to trochę za miękkie,
ale rozmiar nadal ok ;D

nie wiem,kiedy Was nadrobię.....ledwo się rozsiądę,już ktoś mi za plecami
łazi i marudzi................jak nie łosiek,to go mini łoś zastępuje :p ::)

a ja do urlopu odliczam czas.............i fakt,że tam neta będe mieć w pokoju,
nastraja mnie bardzo pozytywnie
jeszcze,tylko do narodowego funduszu zdrowia po kartę muszę pojechać
i łosiek opony na nowe wymienić i.................w drogę na wojaże po zachodniej Europie ;D

Elficzku kochany,czy dawałaś coś szczególnego Weronice na drogę,
chodzi mi o jakieś uspokajacze,bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić wrzeszczącego dziecka w drodze

no i mam trochę stracha,tyle kilometrów z takim małym dzieckiem,
nawet w nocy............przeraża mnie na maxa ::)

reklama
Do góry