reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
e_mama pisze:
nie pamiętam, która z Was wypatrzyła tą zabawkę, czy Dasaria czy Ania.Szwarc ?? ale jest już dostępna w PL, tylko niestety wersja niemiecka :( buuuu

http://allegro.pl/item115188165_nowy_uczacy_zabawa_domek_fisher_price_e_.html

ja się zakochałam w tej zabawce hihi

ja też  ;D :D :laugh:

napisaliśmy do Fisher Price czy by nam przesłali do PL tą zabawkę, ale niestety, każą złożyć zapytanie w jakimś kraju, który ma u siebie przedstawicielstwo tej firmy i znajduje się najbliżej PL... bleee
wychodzi na to, że to Niemcy, a ja nie chcę tego domku w wersji niemieckojęzycznej.....

reklama
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
nie pamiętam, która z Was wypatrzyła tą zabawkę, czy Dasaria czy Ania.Szwarc ?? ale jest już dostępna w PL, tylko niestety wersja niemiecka :( buuuu

http://allegro.pl/item115188165_nowy_uczacy_zabawa_domek_fisher_price_e_.html

ja się zakochałam w tej zabawce hihi

ja też  ;D :D :laugh:

napisaliśmy do Fisher Price czy by nam przesłali do PL tą zabawkę, ale niestety, każą złożyć zapytanie w jakimś kraju, który ma u siebie przedstawicielstwo tej firmy i znajduje się najbliżej PL... bleee
wychodzi na to, że to Niemcy, a ja nie chcę tego domku w wersji niemieckojęzycznej.....

buuuuuuuu jakby było po polsku od razu bym kupiła Darii, a tak co mi z wersji niemieckojęzycznej??? :mad: ::) ::) ::)

Moc gorących życzeń urodzinkowych dla Kornelka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
hurraurodziny2gu.jpg

reklama
DLA KORNELKA W DNIU 1 URODZIN​
puchatekkubuslog16rp.jpg
Ktoś mi powiedział, że kończysz 1 roczek,
więc niech na kolana padnie dziś świat,
puchatekkubusanim57ig.gif

niech Ci poranek szczęście przyniesie,
puchatekkubusanim48fa.gif
niech los pieniażkami wypełni Twą kieszeń.
ŻYCZY CIOCIA HANTI Z OTYLCIĄ I DAMIANEM
puchatekkubusimg16hv.jpg

Do góry