reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć lipcowe mamusie!

Chciałabym złożyć spóźnione ale  najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich ów roczniaczków a także dla wszystkich mamuś które w ostatnim czasie miały swoje święta

Ja jak zwykle nie mam czasu na nic, ale muszę się pochwalić
NATALIA ZACZĘŁA CHODZIĆ 10 lipca czyli roczek przeszl ale sie cieszę
A co za tym idzie muszę mieć oczy dookoła glowy bo ona wszędzie włazi i wszystko musi dotknąć

Bylismy ostatnio na kontroli u lekarza i mała waży 11kg i 120 gram
Moze teraz jak zaczęła chodzic to moj kręgosłup troche odpocznie

reklama
Natka ma już 7 zebów i idą nam teraz aż 4 i ona jest okropnie marudna

Nauczyła się że można wymuszać i bardzo dobrze umie to wykorzystać

Ostatnio przez te upały siedzialaby tylko w basenie

o tej godzinie i jestem pierwsza ;D

czesc babeczki

zycze miłego sobotniego dnia

łośka namowiłam by do pracy nie szedł i wyciagam go na zakupy
bo za tydzien impreza a ja nic na siebie nie mam :)

tralalalalalalalalalaalalalalalalalalalalalalalallallalalalalalal ;D
MAMY DRUGI ZąBEK!!!
tralalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala ;D

elfiko pisze:
tralalalalalalalalalaalalalalalalalalalalalalalallallalalalalalal  ;D
MAMY DRUGI ZąBEK!!!
tralalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala  ;D

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześc babulki
jak widzicie dzien mi sie superowo zaczął odkryciem nowego nabytku w paszczy mojego dziecka ;D
a wczoraj w tym zoo mieliśmy z Weroniki niezły ubaw ;D
ona super reagowała na wszystkie zwierzęta i tak:
-konie,wszelkiego rodzaju bawoly,kozy,żyrafy,zebry,osły i barany to był dla małej konik i jak tylko zobaczyła cos koniko-podobnego to robiła ichaai klik klik jezykiem strzelała ;D
-ptaszki wszystkie wliczając strusia i foke ;D to były no ptaszki i robiły pi pi i fru fru ;D
-a wszystko inne czyli:tygrysy,lwy małpy,ryby,gady,no poprostu cała reszta to były dla Weroniki.....pieski i wołała hau hau hau ;D ;D ;D
normalnie juz dawno sie tak nie uśmialiśy z mężem jak wczoraj ;D a najlepszy był widok jak mała zobaczyła jakies zwierze to tak łapkami wymachiwała i podskakiwała że sie obawiałam czy mi czasem z wózka nie wyskoczy ;D
no i zapomniałabym- niedzwiedzie to był hicior dnia- weronika piszczała z radości, jak zobaczyła misia to była jedna wielka radosć i wołała łuuuu łuuuu
polecam naprawde wycieczke do zoo z takim maluchem, można sie duzo o zwierzętach dowiedzieć ;) ;D

no jedyne przykre zdarzenie to to ,że jak lew zaryczał to Weronika sie wystraszyła i sie rozpłakała i potem sie bąła tych wszystkich kocurów ::)

Hej babeczki :):):)

Elfiko
- super super super !!!!! Dzielna Weronisia :):)

U nas też górne jedyneczki są super widoczne :)

Wczoraj zamówiłam tort dla Julki na roczek, ufff, mam nadzieję, że zrobią fajny :)

Musimy kupić prezenty na 6 urodziny dla chłopaka i na roczek dla Julki siostry...
Nie bardzo mam pomysł co ?
Dla małej- zabawkę, ubranko ?? a co dla chłopca ?

My w przyszłym tygodniu też mamy szalony tydzień.
W poniedziałek kabareton w towarzystwie Alki i jej łośka hhihihi (a co musiałam się pochwalić),
we wtorek garden party- impreza łączona rodzeństwa Julki,
czwartek nasz roczek
sobota- mega pijacka 18-tka hihihihi
niedziela- leczenie kaca i poprawiny 18tki dla rodziny hihihihi

noo się będzie działo :)
dziś jadę po jakąś kiecę dla siebie... całe szczęście już wchodzę w rozmiarówkę dostępną w sklepach hihihi  ;D ;D ;D ;D ;D

elfiko pisze:
tralalalalalalalalalaalalalalalalalalalalalalalallallalalalalalal ;D
MAMY DRUGI ZąBEK!!!
tralalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala ;D

tralalalalalallalalallalalallalalallala my też :D

e_mama pisze:
Hej babeczki :):):)

Elfiko
- super super super !!!!! Dzielna Weronisia :):)

U nas też górne jedyneczki są super widoczne :)

Wczoraj zamówiłam tort dla Julki na roczek, ufff, mam nadzieję, że zrobią fajny :)

Musimy kupić prezenty na 6 urodziny dla chłopaka i na roczek dla Julki siostry...
Nie bardzo mam pomysł co ?
Dla małej- zabawkę, ubranko ?? a co dla chłopca ?

My w przyszłym tygodniu też mamy szalony tydzień.
W poniedziałek kabareton w towarzystwie Alki i jej łośka hhihihi (a co musiałam się pochwalić),
we wtorek garden party- impreza łączona rodzeństwa Julki,
czwartek nasz roczek
sobota- mega pijacka 18-tka hihihihi
niedziela- leczenie kaca i poprawiny 18tki dla rodziny hihihihi

noo się będzie działo :)
dziś jadę po jakąś kiecę dla siebie... całe szczęście już wchodzę w rozmiarówkę dostępną w sklepach hihihi ;D ;D ;D ;D ;D

hihi u nas też bedzie taki tydzień bo ja tez mam 18stke ;D
jutro mamy msze roczkową w kościele potem do mnei na kawe sie zwalą wszyscy pewnei ibedziemy moze grila robic
w przyszlym tygodniu jade do kolezanki moze we wtorek w srode mala imorezka ze znajomymi w piatek druga a za tydzien w sobote odprawiamy urodziny mojego grzesia bo on ma 10go sierpnia ale wyjeżdżamy do tych niebiec wiec bedą urodzinki dla rodzinki połączone moje z grzesia

reklama
Do góry