reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
Wiki_28 pisze:
Drugą taką fobią to jest "wypadek samochodowy" normalnie aż mnie to męczy

A to jest też moja fobia  :-[ :-[

hmm.... u mnie to samo  ::) tyle tylko ze ja nie o siebie a o duzego ...zawsze kiedy wraca pozniej a ja nie wiem gdzie jest to mam najgorsze mysli....brrrrrrrr...psychiczna jestem  ;) :p ::)

a propo raka kurcze baby L. zauwazyl na karku u siebie taka ciemniejsza, szara plamnke no taka wielkosci paznokcia i wyskoczylo mu to nagle tak po dluzszym pobycie na sloncu
i zaczal mi spiewac cos o czerniaku .....u niegow rodzinie tez rak zabral juz pare osob a 2 lata temu "tescowka" pozbyla sie nerki  :-[ bo wykryli guzki .........
co to moze byc z ta plamnka czy ktos wie?

(bratowa jest dermatologiem wic zapytam przy najblzszej okazji ale poki co  ::) czy ktos ma pomysl  ??? )

reklama
DLA KORNELKA

logosrv7ke.gif

Idzie misio, idzie konik,
malpka, piesek no i slonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami.
Bo to dzien radosny wielce
masz juz jeden roczek wiecej!

art0140a2ry.gif

68yh1.gif

siema Kobitki!!!
co do fobii rakowych to polecam badania henetyczne sprawdzajjące predyspzycje do zachorowań. Sprawdzane są tylko niektóre rodzaje raka (piersi, żołądka itp. nie jest np. sprawdzany rak płuc). Lekarze wykryli ze u osób , u których występuje mutacja pewnych genów, jet wieksza zachorowalnośc na raka. I tu coś na pocieszenia dla Tusi: moja bacia, bracia taty i tata a także dziadek ze strony mamy zmarli na raka, a mi badania wyszły pozytywnie ...tzn. mutacji nie ma i nie ma wiekszej szansy na zachorowanie wiec Tusiu i u Ciebie też nie musi to oznaczasc ze zachorujesz...i zastanawiam sie dlaczego idziesz do neurologa a nie dermatologa ??

a w ogóle to zaraz spadam na działkę do Sylwii wiec sie zegnam do pomiedziałku

Maniu nic mi do głowy nie przychodzi , wiec nic nie podpowiem

reklama
hej babulce !!!!!!

jeszcze jakos nie moge sie zorganizowac jesli chodzi o kompa

tysiace buziaczkow dla solenizantow

u nas ukrop na maksa ! tymi w nocy sie budzi zlopie wode..........cyca od wtedy nawet nie tknie i cieszwe sie ze nie mam problemu bo mleko moze odciagalam w sumie z 6 razy................siostra teraz odstawila tytka i nie wie co sie dzieje czemu tak jest ania mowi ze cycusie sa chore a w sumie to sa bo mowi ze ma kamienie i bola na maksa i reki nie moze podnies do gory !!!

w nocuy w pokoju mamy 28 czasami 30 stopni mowie wam strach sie bac a pot jak cos robie to po twarzy ciurasem mi cieknie !!!

tymio przekochany jest taki slodziak ze masakra.................ale zboj tez z niego rowny a jak cos mu nie wolno to juz histeria jest na calego ! a tu duzo mu niewilno, bo wiecie jak to jest tv nie tknie ich nasz jeszcze jako tako moze nie nasmieci zbytnio, kontakty i zapachy w nich powtykane o zgrozo..........schody w pokoju stolowym szklana lawa.........no ale dajemy rade i twardym trza byc a nie mietkim ;) musimy jakos sie przemeczyc ten trudny okres kiedy to bedziemy mogli juz isc na swoje (wynajmowane) ale nie jest zle najwazniejsze ze jestesmy razem z mlodym......................wczoraj beczalam, ze tymi nie jest tam z tamta rodzinka tylko z tymi popaprancami................. no a dzis rano wolal dziadka tak strasznie glosno dziaaaaaa dziaaaaaaaaaaa

no i cos jeszcze w zwierzaki jednak wlepilam a nie tu :p

buziaczki kochane uciekam

jeszcze nastana czasy ze bede wiedziala co u was..........narazie daje tylko cynka ze zyje ;) i ze nie zapomnialam o was tu w przegoracej itali buziaczki

Do góry