reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Dopiero w poniedziałek ide z tym do neurologa bo sa kolejki i dzis mnie nie przyjeli on to zobaczy no i zobaczymy, ja to cale zycie boje sie raka w rodzinie wszyscy na to poumierali, mojej mamy mama bardzo mlodo i mama chowala sie bez mamy, ja mam fobie na tym punkcie i juz mysle o najgorszym, kurde normalnie ma dola  :-[

Tusiu, nie wiem co dokładnie jest u Ciebie na podniebieniu, ale może Cię pocieszę, że mi w czasie ciąży zrobiła się jakaś narośl na dziąśle, takie zgrubienie dość duże, hymm, tylko ja to mam od strony policzka, trochę mnie to boli jak naciskam, ale w sumie mało, wiem, że powinnam zrobić prześwietlenie dla świętego spokoju, ale jak zwykle nie po drodze mi do lekarzy... Może Tobie też taka narośl kostna się zrobila ?

reklama
a ja zaczełam dzialac
musze dokonczyc moja edukacje :)

wydzwaniam teraz po szkolach i sie wypytuje co i jak i ile ;)

no i jesli kasa pozwoli to warunkowo zaczne kierunek menadżerski LOGISTYKA 8)
strasznie mnie to kręci 8)

Wiki_28 pisze:
Rzeszów

Też wydaje mi się że drogo, ja akurat będę robić w sprawdzonym zakładzie i może tam sobie tak liczą bo robią naprawdę świetnie
ale za 65 zł to u nas nie ma szans

U mnie tyle samo co u Wiki. Załozenie 140, uzupelnienie 90, polerka 25.

Ja dokładnie mieszkam w Dębicy i u mnie zapłaciłabym za takie tipsy ok 100 zł ale z tego co wiem to nie za dobrze tu robią i dlatego wolę w Rzeszowie sobie zrobić i być zadowoloną

Nianiu a Tobie się dobrze trzymają te żelowe?

Wiki_28 pisze:
Ja dokładnie mieszkam w Dębicy i u mnie zapłaciłabym za takie tipsy ok 100 zł ale z tego co wiem to nie za dobrze tu robią i dlatego wolę w Rzeszowie sobie zrobić i być zadowoloną

Mam juz drugi tydzień i jest ok. Sa cieniutkie i szczuplutkie. Nikt nie czai że to żel. Ja lubie prostote i naturalność i dlatego jestem mocno upierdliwa jesli chodzi o paznokcie. Musza byc maksymalnie naturalne inaczej nie ma mowy. Kiedy sie przeprowadzilismy miałam straszny ból bo na osiedlu miałam fajna sprawdzoną dzieczyne. Wtedy zdjełam paznokcie. Teraz po kilku miesiacach odwazyłam sie pójsc do salonu obok mojego nowego domku i nie zawiodłam się.

Wiki_28 pisze:

hehe, ciekawe ile tak dokładnie kosztują teraz u nas ?? bo ja robiłam ostatnio 3 lata temu więc może ceny poszły w górę ?? Najbardziej byłam zadowolona z takich właśnie dość krótkich żelków- french, trzymały się super... Akryle mi odpadały no i wyglądały jak łopaty hehhehhe

reklama
Do góry