reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć dziewczyny, kolejny weekend, a tu jak zwykle w te dni spokój i cisza.

Maniu dziękuję za ksiązkę. Dotarła i jest b.fajna, choć czy z niej skorzystam to sie okaże. Tak czy siak jakieś pomysły czy choc składniki można podpatrzec :laugh:

reklama
Ja dziś mam straszny dzien. Mój męzul w pracy i wróci dopiero wieczorem. Deszcz pada i smutek z całego tygodnia jakoś tak wciąż trzyma :(

A na dodatek w lodówce pustki i musze isć na duże zakupy. I tak się zastanawiam jak ja to dziś zrobię. Nie mam kogo porpsić choćby o przywiezienie zakupów :(
Coś wymyślę.

Moniko witam cię w gronie lipcóweczek :laugh:

Szczerze mówiąc nie za bardzo mogę Ci pomóc. Nie mam takich dolegliwości. Ten katar to może alergia, w końcu mamy wiosnę, nogi w ciązy z reguły puchną, może pomóc trochę odpoczynek z nogami w górze,masaż albo jakieś maści z kasztanowca itp.
Natomias co do wagi to każdy jest inny i inaczej tyje.

A tak wogóle myslę,że powinnaś to wszytsko powiedzieć swojemu lekatrzowi. W koncu to on jest specjalistą. Jesli wie i nie umie ci poradzić, to może warto zastanowić się nad zmianą, a nie czekac w depresji 2 tyg. na wizytę.

Ja rowniez Moniko Cie witam w gronie lipcowek.

Majac takie dolegliwosci zadzwonilabym do swojego lekarza - to jest plus wizyt prywatnych, ze w razie czego mozna dzwonic. Niestety nie mam pojecia co Ci doradzic aby zmniejszyc chociaz Twoje dolegliwosci. Wiem tylko ze i katar i krwotoki z nosa moga towarzyszyc ciazy, ale to chyba malo pocieszajace:(

Powodzenia - moze rzeczywiscie lepiej zmienic lekarza!

Czesc dziewczynki , jak to zwykle u nas w soboty bywa cisza dzisiaj absolutna ;D
wlasnie przed chwilka wrocilam z zakupow i teraz zjadlam wielki kawal jablecznika i mysle czy za sprzatanie sie zabrac :p
Tusiu jak tak sobie te Twoje zale na temat mezusia poczytalam to tak jakbym ja sama to napisala. U mnie sytuacja jest taka ze albo maz w pracy caly dzien i jak wraca to obiadek i komputerek i kladzie sie spac to jest po polnocy i zaraz zasypia bo zmeczony, a jak ma nocke to najpierw caly dzien przed komputerem a potem do pracy i jak rano wraca to spi i tez mi caly czas tak smutno i czuje sie niekochana :( :( :(
Czasem jak sie wkurze to robie awanture i potem jest chwilka lepiej i znowu to samo....
A za kazdym razem jak mu mowie ze ma mi wiecej czsu poswiecac to slysze ze przeciez mi poswieca....... :mad:
I tak w kolko wiec sie nie martw nie jestes sama

Ale zawsze jak mi zle to tutaj zagladam i zaraz sie poprawia nastroj, i jak dzidzia kopie to caly czas do brzucha gadam i jest mi lepiej :D :laugh:
No dobra to ide sprzatac , pa babeczki :)

Babulki z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac ,ze na tych ostatnich zdjeciach jestem w tunice wlasnego projekciku :),na zdjeciach nie widac ale mam do niej spodnie rybaczki czarne z zoltawym mankietem.Projekcik moze nie najwyzszych lotow ;D ;D ale od czegos trzeba zaczac ;) :).

reklama
Tak,jest ok!Ale boje sie pisac  ze jest ok :p.Bo w tedy tez po wizytce tak napisalam a za momet taka brzydka niespodzianka :mad:.

Do góry