reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
e_mama pisze:
Lila a dlaczego bank żąda od Was żyranta?? przecież banki dają kredyty pod hipotekę nieruchomości i do tego finansują do 100% wartości i jeszcze na wykończenie coś dodają...

No właśnie, to wygląda jak kredyt gotówkowy ???

czesc
nie wiem....my staralismy sie w BPH.....moze Karol za mało zarabia????
ale ponoc bank liczy sobie ze 500zł idzie na zycie
a 700 na nasza rate ok.
wiec wychodzi 1200zł
a Karol tyle ma na papierze..........a naprawde ma wiecej

no nie wiem.........mam dosc
teraz szukac mieszkania musze do wynajecia
a to tez moze potrwac
ach

reklama
Zaglądnęłam do galerii i musze powiedzieć, że
Weronisia miała ślicznego torta a sama poprostu królewna. Ja sie na nia nie moge napatrzeć no nic tylko całować i ściskac i calowac i ściskaćElfiko

Kornelek jest bombowy normalnieluzak na całego. Wcale sie nei dziwię Iwonko, że go wyciągasz z łóżeczka w nocy do tulenia ;) :) No i wspina sie super, moj na kanape jeszcze nie umie, ale schodzenie mu wychodzi ;)

Tusia, kobieto ;)Maja super i na koniku, choć jej sie nie podobał i nad morzem gdzie pluskała z mamą, a tata ukradkiem najerzdzał kamerką na pupę żoneczki ::) ;) :laugh: no i kolczyki ma piękne! ślicznie jej w nich, a języczek jaki zwinny :laugh:

elfiko pisze:
brunetka pisze:
Poza tym idzie niebawem powitamy dziewiątego ząbka i mega ślinienia mamy ciąg dalszy. I takim sposobem nie dośc ,że upał i Mati się poci, to jeszcze do tego się ślini i efektem tego jest wiecznie mokra koszulka.

e_mama pisze:
Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?:):)

heheh kolezanka E_mama ten po kinie chyba drinkowala i teraz czyta co drugi wyraz hihih ;D ;)

Hihihi oj drinkowała i to bardzo, a ząbek to 9 (dziewiąty) ;D ;D ;D ;D

e_mama pisze:
elfiko pisze:
brunetka pisze:
Poza tym idzie niebawem powitamy dziewiątego ząbka i mega ślinienia mamy ciąg dalszy. I takim sposobem nie dośc ,że upał i Mati się poci, to jeszcze do tego się ślini i efektem tego jest wiecznie mokra koszulka.

e_mama pisze:
Brunetko Mateuszkowi wychodzi pierwszy ząbek ?? Czyżby nam się ukrył bezzębniak do tej pory ?:):)

heheh kolezanka E_mama ten po kinie chyba drinkowala i teraz czyta co drugi wyraz hihih ;D ;)

i tu się koleżanka myli, bo ja w tyg. nie pijam alkoholu :)
a z ząbkami to przeoczenie rzeczywiście, sorki Brunetko :p starałam się szybciorem nadrobić wczorajszą produkcję :)
Przyjete :)

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA

a także spóxnione życzenia urodzinowe dla ubiegłotygodniowych solenizantów, które z braku czsu(mojego) nie otrzymały zyczeń na czas. Za to teraz olbrzymia słodka bużka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

no dobra przyzjane że jest gorąc :p ale ja lubie lato ;D
dzieko posżło spać a ja kawe pije gorącą ::)
obiadu dzisiaj nie ma, a Weronika miała krupnik który wywaliłam bo nie chciała jesć ::) ona by tylko bułke z szynka jadła na okrągło i zapijała mlekiem ::)

no a ja ide gotowac obiadek
mam dzis karkowke tak fajnie przyprawiona jak na grila,super apetycznie wyglada
i jeszcze taka chuda mi sie udalo dostac
do tego mlode ziemniaczki i sałatka z pekinskiej,pomidorek,kukurydza,ogorek,ser feta i sos czosnkowy :laugh:
oj bedziemy sobie chuchac czosnkiem ;D

znikam papaa

aaaaa zapraszam do galeri bo sie wczoraj nauczyłam fotki wklejac i dzis wlasnie poszalalam :D :D :D ;D

Czesc kolezanki - melduje sie ;D

Jestem juz po kolejnym spotkaniu bb - tym razem mialam okazje poznac Klaudie - jestem zachwycona.
Poznalam jak na razie dwie z nas wszytskich i mam jeszcze wieksza ochote na wrzesien. I z Martusia i z Klaudia rozmawialysmy bez zadnego skremopwania - super sprawa. Mell czekam teraz na Ciebie (jestes jedyna pasazerka na wrzesien ktorej jeszcze nie znam ;))

Klaudia - filigranowa osoba, bardzo urocza, usmiechnieta, towarzyska - bardzo mila osoba. Tworza z Lukaszem (mezem) bardzo fajniutki duecik.

Macius - zywy chlopczyk, smukly, rowniez bardzo towarzyski - lubiacy podjadac trawke ;) ;D. Bardzo sie ciesze ze mialam okazje go poznac ;)

Polecam takie spotkania - tylko rzeczywiscie z chlopakami bylo ciezko pogadac bo jeden tu, drugi tam sie chcial znalesc - ale bylo swietnie.

Klaudia - dziekuje za spotkanie

reklama
Przepraszam z gory za brak zyczen z mojej strony dla naszych solenizantow, ale nie nadazam ;) - przepraszam i przesylam tysiace buziakow.
Pozwole sobie jednak szczegolnie wycalowac Weroniczke - bidula tyle ostatnio chorowala i Maciusia dzisiejszego roczniaczka.

Do góry