reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melll pisze:
AniaSzwarc pisze:
ja nie gotuje :)   ;D ;D ;D >:D mi wystarcza jogurt a reszta niech się martwi sama o siebie

popieram  ;D

no i wyszłam na jakąś kucharę hehe, u mnie obiad jest raz na jakiś okrągły czas, ale dziś to sama bym coś zjadła tyko weny mi brak...
no nic, przejdę do do naszego osiedlowego spożywczaka, może coś mnie natchnie ;);):)

reklama
Melll pisze:
elfiko pisze:
kw25km.gif
...Złap przepływajacy obłoczek
i połóż na nim głowe.
Niech najskrytsze marzenia
poradzą Ci ,jaką obrać drogę...

Kochana Kasiu ,
w dniu Twoich urodzin życzę Ci aby ta obrana przez Ciebie droga życia była pełna miłości, szczęścia i słońca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
mis43ev.gif

i odemnie spóźnione życzenia :-*
::) no i odemnie spożnione :-* :-* :-* moc buziakow

AniaSzwarc pisze:
gazelaczek pisze:
Teraz probuje uspić Maciejka - caly dzien za mną wędruje jak kaczuszka i strasznie marudzi.... Na dodatek nie chce pis - o co chodzi?

pewnie nie moze się jeszcze przestawic na warszawskie warunki...może morza mu sie chce  ;)...albo ząbkuje...a włąśnie ile juz u Was sztuk bo Macius to w czołówce lipcowej chyba , co ??

Aniu, ząbkuje na pewno, ale marudzi pewnie tak i z upału i z zabkowania... no i spać Mu sie chce. Teraz Go polozylam, coś cichutko - może w końcu usnął?

Teraz rosną 9 i 10 ząbek. Komuś juz chyba wyrżnęły się 9te zęby. No i niedlugo Weronisia pewnie nas prześcignie, skoro w takim tempie zaczęła ząbkowanie ;) :laugh:

ja dzisiaj na obiad miałam jarzynówke na rosole wczorajszym, a w takie upały to gotuje szybkie dania np. pierogi z owocami(sliwki, truskawki, jagody). ziemniaki z jajkiem i fasolką lub kalafiorem ,rybka i kalafior zapiekany, makaron z szynką i sosem serowym,takie tam rachu ciachu i już jest ;D
wróciliśmy od lekarza, dzisiaj jeszcze Weronika dostała zastrzyk ale ostatni ;D ;D ;D
bardzo płakała juz po wiejsciu do gabinetu, wiedziała co ją czeka bidulka :-[

co do zębów to nadal czekam na te jedynki chociaz już je donośnie słychac pod łyżeczką ;D ;D ;D

zaraz zniose jajo tak mi duszno bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
piwa bym sie napiła ale sie wkońcu w alkoholika zmienie :p wiec mineralka musi wystarczyć, a Grzesiu właśnie ekspres do kawy włączył wiec pewnie i kawusia będzie ;D

elfiko pisze:
co do zębów to nadal czekam na te jedynki chociaz już je donośnie słychac pod łyżeczką ;D ;D ;D
ale jak juz słychac pod łyżeczka to się chyba juz liczy... u Kuby słychac jak się przebiją

a co do włosów o któe pytała Edytka to mi nie wypadają ale ja nie stosuję żadn diety a Ty Edytko to się chyba odchudzasz i moze dlatego ??

AniaSzwarc pisze:
elfiko pisze:
ale jak juz słychac pod łyżeczka to się chyba juz liczy... u Kuby słychac jak się przebiją

a co do włosów o któe pytała Edytka to mi nie wypadają ale ja nie stosuję żadn diety a Ty Edytko to się chyba odchudzasz i moze dlatego ??

nieee jeszcze sie nie liczy, dopiero jak błyśnie mi taka perełka ;D

ja diet nie stosuje a wypadaja mi włosy garściami znowu :mad: ale kupiłam dzisiaj skrzyp to moze przestana, ostatnio mi pomógł

reklama
u mnie dziś młode ziemniaki z koperkiem i kefirem a do tego mizeria :):):) a niech tam- zaszalałam :):):)

AniaSzwarc pisze:

hymm, ale ja jem owoce, warzywa to chyba mam witaminy...

A wiecie czy można przedawkować witaminę C?? nadmiar się chyba z moczem wydala nie? Bo ja ostatnio mam ostrą jazdę na kwas :) hehhe

Do góry