reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
u mnie dziś młode ziemniaki z koperkiem i kefirem a do tego mizeria :):):) a niech tam- zaszalałam :):):)

AniaSzwarc pisze:
a co do włosów o któe pytała Edytka to mi nie wypadają ale ja nie stosuję żadn diety a Ty Edytko to się chyba odchudzasz i moze dlatego ??

hymm, ale ja jem owoce, warzywa to chyba mam witaminy...

A wiecie czy można przedawkować witaminę C?? nadmiar się chyba z moczem wydala nie? Bo ja ostatnio mam ostrą jazdę na kwas :) hehhe

mmm ale mi smaczku narobiłaś na taki obiadek ::)
a witaminy c nie przedawkujesz, wysikasz nadmiary ;D

reklama
Mi tez włosy wypadaja juz nie tak strasznie ze za kazdym pociagnieciem pełno kłaków w ręku, ale wypadaja. Ja uzywam ten wax czy wox i łykam falvit.

Mi też zaczeły wypadać włosy ale znacznie mniej niż po ciąży

Co do wit. C to dokładnie tak jak napisałaś Edytko Wydala się ją z moczem

Edytko, a moze zrob sobie podstawowe badania? Mi kiedys wypadaly wlosy i naprawde nie wiedzialam czemu. I w badaniach moczu cos tam wyszlo - zaleczylam stan zapalny i wszystko ładnie sie poprawiło :)

A w ogóle to mam jeszce pewne zaległości co do naszych roczniaków!!!!

Dla kochanej Weronisi
słodziutkiej Iguni
oraz super gwiazdora Maciusia
życzenia wszystkiego najlepszego w drugim roczku życia!!!
Coraz pewniejszych kroczków,
mnóstwa radości w poznawaniu świata
i wielu, wielu wypasionych zabawek  ;D

od cioci Gazelki i Maciusia​

178.gif

hello babulki! ;D

dwa dni w domu z łosiem i efekt jest...............mam mnóstwo nadrabiania :(

no nic później nadrobię muszę się z mała wybrać na dwór,
bo wreszcie trochę chłodniej
ach te upały dają nam wszystkim w kość i tak mi wisi język przez nie
zreszta nie tylko mnie :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p ::)

A I MIAŁAM WAM NAPISAĆ MAM WRESZCIE NOWE PRAWO JAZDY!!!!!
jupiiiii..............teraz legalnie mogę wreszcie jeździć i łosiek nie powie mi już,
że nie dostane auta,bo prawko nieważne...............juuuuupiiii :D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
hanti pisze:
A I MIAŁAM WAM NAPISAĆ MAM WRESZCIE NOWE PRAWO JAZDY!!!!!
jupiiiii..............teraz legalnie mogę wreszcie jeździć i łosiek nie powie mi już,
że nie dostane auta,bo prawko nieważne...............juuuuupiiii :D ;D ;D ;D ;D ;D

GRATULACJE !!! i dokładnie nareszcie..czas na samochodowe eskapady :) moze chcresz przyjechac do Legionowa ??

hanti pisze:
hello babulki! ;D

dwa dni w domu z łosiem i efekt jest...............mam mnóstwo nadrabiania :(

to juz wim dlaczego nie udało nam sie z Martuśką sciągnąc Cię ostatnio myślami na nocne pogaduszki na BB ;P

Do góry