reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
pokaż pokaż, nie bądź taka :)
kurcze, to ja tu od rana z kawą waruję a ta Joaśki wzywa hihi

zamiast się wziąć za łosiową księgowość to ja od rana sprzątam :) oj będzie dysc hihihi

baby w jakiej kondycji macie włosy ??? bo mi znowu wychodzą garściami :(:(:( sama nie wiem dlaczego, miałam 2 razy podcinane, powinny się przecież wzmocnić a tu sypią się jak nie wiem co :(

e_mama pisze:
baby w jakiej kondycji macie włosy ??? bo mi znowu wychodzą garściami :(:(:( sama nie wiem dlaczego, miałam 2 razy podcinane, powinny się przecież wzmocnić a tu sypią się jak nie wiem co :(

moje tez wypadaja znowu :mad:

e_mama pisze:

zamiast się wziąć za łosiową księgowość to ja od rana sprzątam :) oj będzie dysc hihihi

a co mam pokazać?
hihi pokazywałam jak byłam mała a teraz sie wstydze ;D

elfiko pisze:
e_mama pisze:

a co mam pokazać?
hihi pokazywałam jak byłam mała a teraz sie wstydze  ;D

no butki z koralikami oczywiście :):):)

ja włąsnie wróciłam z dworu (lub pola jak kto woli) i niczym Beata Kozidrak "płynę, płynę hi hi .

no a byłam u notariusza i biuro "super profesjonalne" weszliśmy z RObertem i mamy taki widok:
jeden najbardziej elegancji pan gada przez telefon - była to rozmowa służbowa wiec do niego jedynego nie mam ale, drugi w koszulce FBI siedzi przy kompie i mówi "nie ma mnie do 13 " ::) ::) dodatkowo było to powiedziane nie do nas wiec stoimy i czekamy. Za plecami tego gadającego luzno ubrany koles i pani w klapkach wkładają jakieś papiery w koszulki. no i jak gadajcy przestał gadac zostalismy obsłuzeni i .....
w przyszły wtorek nie bedziemy juz włąścicielami pewnej działki za to przybedzie nam trochę kasy ;D ;D ;D ;D

Hej kochane1 Wrocilismy wczoraj z wakacji. Jestesmy zadowleni, opaleni i... chcemy więcej  ;D W miescie duszno, pelno kurzu i gooorąąącooo. A nad morzem tak mlo wiał wiaterek i lepiej dalo sie zniesc upaly.

Macius prawie caly dzien spedzal na dworzu. I teraz baaardzo zazdroszczę dziewczynom, ktore maja ogródki i dzieci mogą chlapac się w basenie, biegac po trawce. Widzialam, że to bardzo sie podobalo Maciwejkowi - mniej marudzil, wiecej sie nauczyl, wszystko Go ciekawilo. a w domu - wciąż te same zabawki, duszno, jczenie i marudzenie. Ogródek to super sprawa.

Acha - no i bylismy w koncu na basenie! Troche sie balam tej wizyty, ale okazalo sie że było suuuuper! Maciejek na początku byl bardzo wystraszony, ale szybko zapał bakcyla i zaczął sobie pływac. Machał nózkami i rączkami i chyba mu się podobało :)

No i teraz nadrabiam.

ale na poczatek przesylam ogromne pozdrowienia od Joasi, która za Wami bardzo tęskni i kiedy tylko mogła to pędziała do kawiarenki internetowej na male co-nie-co z BB ;) :laugh:

Juz doczytalam że Weronisia w koncu zabkuje! Gratulacje ogromne - no i ho-ho - 6 zabkow na raz! Niz dziwnego, że marudkuje i choruje.

Nianiu - ja tez odkąd jestem w pracy, to częściej lulam Maciusia na rączkach, bo mi brakuje z Nim kontaktu. No, ale falt, że maluchy rosną i coraz cięższe. A moze sprobuj poprzytulac Go na siedząco? My bardzo lubimy lulanie na bujanym fotelu :)

reklama
No i wszystkie babki zniknęły...

No a ja chcialam jeszcze tylko pożałować, że nikomu nie udał się dojechac - ani Tusi, ani Iwon, Alce, Edytce... szkoda, tym tęskniej czekam na wrzesien. Tym bardziej, że bardzo pozytywnie jestem zaskoczona spotkaniem z Joasią - znałysmy sie tylko przez Internet, a w tralcie wakacji czułam jakby6śmy się znały od dawna. Wiele tematów do obgadania mialysmy i naprawde to było niezwykłe. Wlasciwie jak dobrzy znajomi spędzalismy razem prawie całe dnie :laugh:

Teraz mam jeszcze bardzioej ochotę, żeby poznać Was wszystkie :)

Do góry