reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do tesciowej to autentycznie dobrze ze się zmieniła, bo przynajmniej nie odbije sie to na Weronice a co do ciuchów to faktycznie wielki fart...obliczyłam dzis ile by kosztowały te ciuchy( były z metkami, a dziś juz są wypprane i nie widac ani plamki) i ..wyszło tego 700 zł :o :o :o

reklama
no i Włosi wygrali hmmm a wolalabym Francje ::)
no dobra to ide już spac ;D
do jutra babulce :-*

AniaSzwarc pisze:
a co do Alusia to on i Kornelek kojarzą mi się z aniołkami. Kornelek przez te swoje cudne loczki

elfiko pisze:
[Co do naszych chłopaków to myśłe dokładnie tak samo, takie dwa amorki kochane  :)

:-* :-* :-*

Dzień doberek  :) Zaczął się ostatni tydzień pracy, tra la la la  ;D

Elfiko, super, że imprezka się udała  :) Ciekawe czy Weronika, która jest już dzeckiem będzie nadal zainteresowana niemowlakiem Kornelkiem?  :laugh:

AniuSzwarc to Ci się fartnęło z tymi ciuszkami. A propo tego, co pisała Martusia, u nas w tesco też są ciuszki tej marki i często kupuję Kornelkowi koszulki i spodenki z tej firmy. Są niedrogie a naprawdę całkiem dobre jakościowo  :)

elfiko pisze:
kw25km.gif
...Złap przepływajacy obłoczek
i połóż na nim głowe.
Niech najskrytsze marzenia
poradzą Ci ,jaką obrać drogę...

Kochana Kasiu ,
w dniu Twoich urodzin życzę Ci aby ta obrana przez Ciebie droga życia była pełna miłości, szczęścia i słońca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
mis43ev.gif

Kochana Kasiu, spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe, niech Ci się spełni wszystko o czym sobie marzysz :laugh:

buziaki !:) :-* :-* :-*

Hej babki,

miałam jakąś fatalną noc, budziłam się co chwilę, w nocy mocno lało a teraz robi się taki niefajny zaduch :mad:

do tego śniło mi sie, że umarła moja mama i tak strasznie płakałam, że się obudziłam...
ciekawe co wróżą takie sny ?

Julkę pogryzła w nocy po nogach jakaś paskuda... Bidne dziecko całe w kropki...

Weronika w galerii superowa rocznicówka :) Fajny miała torcik, elfiko sama robiłaś czy zamawiałaś ??

Maja i te jej chrumkania są niesamowie hehe, coś mi się wydaje, że z niej będzie kawał aparatki :) no i nogi tuśki, mmmmm
Dobrze, że ta galeria jest zablokowana i nasze łośki do niej nie zaglądają ;) ;) ;) ;)

zapraszam na kawusię,
kto dołączy ??

Iwon pisze:
AniaSzwarc pisze:
a co do Alusia to on i Kornelek kojarzą mi się z aniołkami. Kornelek przez te swoje cudne loczki

Elfiko, super, że imprezka się udała :) Ciekawe czy Weronika, która jest już dzeckiem będzie nadal zainteresowana niemowlakiem Kornelkiem? :laugh:

hehehe wiek nie ma znaczenia gdy sie kocha!!!!!!!!! ;D ;D ;D

e_mama pisze:
Weronika w galerii superowa rocznicówka :) Fajny miała torcik, elfiko sama robiłaś czy zamawiałaś ??

dziekujemy za komplementy, a tort był zamawiany ale nie jestem z niego zadowolona. Ten piekarz który zawsze mi torty piecze jest na urlopie i w zastępstwie jakiś mosiek olał sprawe i prawie wcale go nie ozdobił :mad: ale był pyszny mmm :)

reklama
hehehe a ja własnie przed chwilą bawiłam sie w ozdabianie moich klapek-japonek ;D
miałam takie bezowe bez żadnych ozdób a teraz podobaja mi sie takie z koralikami różnymi a szkoda mi kasy na drugie jak te sąprawie nowe i super wygodne. Rozbroiłam wiec korale i poprzyklejałam ;D teraz mam juz z koralikami ;D

Do góry