reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kw25km.gif
...Złap przepływajacy obłoczek
i połóż na nim głowe.
Niech najskrytsze marzenia
poradzą Ci ,jaką obrać drogę...

Kochana Kasiu ,
w dniu Twoich urodzin życzę Ci aby ta obrana przez Ciebie droga życia była pełna miłości, szczęścia i słońca.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
mis43ev.gif

reklama
Elficzku ja słyszałam ze najlepszym sprawdzianem dla fotelika jest jego zamontowanie i sprawdzenie na ile jest nie do ruszenia...im wieksza łatwośc w "telepaniu" fotelikiem tym gorszy... z opisu wynika ze jest ok, ale moze sprawdz w ten sposób co podałam ???

AniaSzwarc pisze:
Elficzku ja słyszałam ze najlepszym sprawdzianem dla fotelika jest jego zamontowanie i sprawdzenie na ile jest nie do ruszenia...im wieksza łatwośc w "telepaniu" fotelikiem tym gorszy... z opisu wynika ze jest ok, ale moze sprawdz w ten sposób co podałam ???

właśnie tak sprawdzaliśmy i wydaje sie ok, solidnie sie trzyma, weronice w nim wygodnie sie siedzi, on ma takie bardzo mięciutkie siedzisko. Wydaje mi sie ok ....ale mój mąz ma troche oporów bo mówi ze coś za tani hmmmm

Kasieńko Kochana
życzymy Ci z Kubusiem
Samych dobrych chwil,
jeszcze wiecej optymizmu
powdzenia w życiu prywatnym i zawodowym,
spełnienia w macierzyńswtie
oraz spełnienia Twoich marzeń​
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:

właśnie tak sprawdzaliśmy i wydaje sie ok, solidnie sie trzyma, weronice w nim wygodnie sie siedzi, on ma takie bardzo mięciutkie siedzisko. Wydaje mi sie ok ....ale mój mąz ma troche oporów bo mówi ze coś za tani hmmmm
moze to kwestia firmy...chodzi mi o to ze często płaci sie za markę a nie za jakość...moze dopiero marka Meggi się "wyrabia" no nie wiem ...mi sie podoba i dodałam do obserwowanych ;P

Martuska pisze:
Dzieciaczki nasze w galeryjce sa naprawdę przekochane!!!

Maciuś Klaudni taki prawdziwy dorosły chłopczyk, ja już na całkiemdorosłego wygląda z mamusia przy torcie ::)
Julinka Mell ::) kobieta ma wiele twrzy... Roześmiana z niejsz dziewczynka i widac figliki w oczkach.
Krzyś na łonie natury wyglada przeuroczo, jak wkomponowany w karjobraz. No i prawdziwa fachura w sprzataniu ;D
Mateuszek Ani. i jest pieknym bobasem. Aniu pokazuj nam go częściej. Na buźce taki słodki, że nic tylko zjeść na deserek ;)
Tosia jak laleczka, no normlanie dziewczynka z obrazka. Tak jej mądrze z oczatek patrzy. Wydaje sie być taka rozważna
Daria jak dla mnie cały tatuś, no może gdzieś tam mamusia prześwituje ;) Ślicznego ma kucyczka we włoskach i taka usmiechnieta :)
Mateuszek brunetki piekny chłopczyk, zapatrzony w torta jak w jakąś nadprzyrodzoną zjawę.
Maja aparatka! najbardziej rozczuliło mnie to zdjęcie gdzie leży z główka na boczku, no normlanie do ramki ją! :)
Natalka Ysi to jak dorodne jabłuszko. Super plażowiczka z niej :laugh:
Weronisia to nadaje się na modelke jak nic, a z monkami to do teatru. Oj Elfiko ona to bedzie tymi oczetami łamać chłopiece serca ::)
Igusia to taki rozbrykany konik polny normlanie, super musi sie czuć w tym waszym nowym domku Fridus co?
Paula i Adaś wyglądaja razem bombowo, paula jak hawajska dziewczyna, a Adaśo na stołeczku turystycznym rozbrajający :laugh:
Maksiu jest poprostu piękny! Nianiu mogłabyś w reklamie z nim wystapić ;) Widze w nim mamę z przeświatmi taty.
Julka Edzi rzeczywiście do maksia pasuje ;) Przeurocze zdjęcie w wannie Edziu, sama radość, ślicza namsz córcie!
Kubuś Nina i Kubuś to sie chyba powinni częściej spotykać, bo wyglądaja jak by się znali od lat :laugh: :D ;D Kubus Asi to spprinter zawodowy, Nina taka delikatna, chyba po mamusi, ktora ledwo ze poznałam, A Kubus Ani jest świetny. Aniu te minki są przeudane ;D :D :laugh: Łącznie z tym zdjęcim gdzie marszczy oczeta :D

mnie pozostało tylko sie podpisac i podziękowac za komplementy dla mojej córci ;D :-* :-* :-*
i dodam jeszcze,ze Aluś to jest taki kochany ,ze bym Go zacałowała chyba i te oczęta takie zawsze uśmiechnięte. A podobieństwo hmmm raczej tata ale minki ma czasem jak mama :)

Elfiku a powiedz jak "babcia Martynki" się bawiła i zachowywała na imprezie ??
a co do Alusia to on i Kornelek kojarzą mi się z aniołkami. Kornelek przez te swoje cudne loczki a Aluś przez spojrzenie i wyraz twarzy...on wydaje się byc bardzo grzeczny...a jak jest Martusiu naprawdę ??

ania i.. pisze:
Hej dziewczyny,
Ale cichutko tuuuu..
wyrwałam sie dzis ze szpitala - zostawiłam mamę z Mateuszkiem bo od tego upału i spania na krzesełku w szpitalnej salce nogi mam jak banie i chodzic nei mogę - a tu Mati wraca do zdrowia i rozrabia całe dnie. Pielęniarki krzyczą ale weź tu roczniakow wuytłumacz że ma siedziec grzecznie w łózku - jeszcze w takim upałe i z czapką bandażową na głowie.
Strachu sie najadłam co niemiara ale juz wracamy do normy - jeszcze tylko musze rozrpawiac sie z tymi konowałami ale to juz jak sie wydostaniemy z tych szpitalnych murów - a to pewnie pod koniec przyszłego tyg,
Dziekuje wszystki kolezankom za miłe słowa otuchy i przesyłam buziaka wszystkim maluchom od Matiego.

oj Aniu i.. teraz dopiero doczytałam,ze u Was takie smuteczki :-[ boshh kochany czy te nasze maluszki muszą tak chorować ? Przesyłam całuski dla Mateuszka :-* :-* :-* i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!

AniaSzwarc pisze:
Elfiku a powiedz jak "babcia Martynki" się bawiła i zachowywała na imprezie ??
a co do Alusia to on i Kornelek kojarzą mi się z aniołkami. Kornelek przez te swoje cudne loczki a Aluś przez spojrzenie i wyraz tworzy...on wydaje się byc bardzo grzeczny...a jak jest Martusiu naprawdę ??

babcia była jak najbardziej ok na imprezie, wczuła sie w wesołą atmosfere i naprawde ani słowami ani czynami nie dała nam odczuć że cos jest nie tak jakby chciała,chyba sie jej podobało bo długo siedziała a zazwyczaj wychodzi jako pierwsza.Ona sie bardzo po operacji zmieniła, miesiąc temu miała operacje poważna na serce i było z nia cieżko, nie mogli jej wybudzić a potem miała komplikacje i cudem z tego wyszła i od czasu tej operacji jest jakaś inna... moze przemyślała swoje zachowanie i che sie zmienić ??? mam nadzieje że tak bedzie bo zalezy mi na dobrym kontakcie Weroniki z obydwiema babciami .

Co do naszych chłopaków to myśłe dokładnie tak samo, takie dwa amorki kochane :)

reklama
AniuSzwarc super Ci sie udało z tymi ciuchami! Ja tez często kupuje z tej firmy i jestem b. zadowolona! Kolega bardzo ładnie sie zachował.

Do góry