reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gosiczka pisze:
Czesc :) Chcialabym podziekowac za wszystkie slowa otuchy, ktore czekaly na mnie na Wrzesniu. Dobrze wiedziec, ze ktos mysli o mojej malej rodzince po tej tragedii, ktora nas dotknela.

witaj Gosiczko dobrze że się odezwałas :)

reklama
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
elfiko pisze:
zaraz ide spać baby, przez cały tydzień nie kładłam sie wcześniej noz po pólnocy i pare razy do Weroniki wstawałam wiec teraz zdycham  :p normalnie myłse nad literkami jak pisze

hi hi hi to trzeba było spac chodzic a nie do wanny lody zajadac  >:D >:D :o :laugh: :laugh: :laugh:

bez komentarza normalnie to pozostawie  ::) ::) że niby kto? ja??? ale ja nawet nie wiem jak to sie robi  ;D :angel: :angel: :angel:
ok znikam - dobranoc kochane  :-* :-* :-*
jutro mnie nie bedzie raczej, no moze na chwilke wpadne jak nałóg okaże sie silnieszy hiheih
trzymajcie kciuki

hi hi hi że niby czego nie umiesz?? :D :p ::) :laugh: ;) >:D >:D >:D >:D

ania i.. pisze:
Kochane:)
Niestety nie moge poczytać co tam u was - ale nie chce zebysci emyslały że wrócilismy na forum i znowu uciekamy. Niestety nasza gorączka która miała byc trzydniówką lub ząbkowaniem okazała sie zapaleniem uszka i niestety zbyt póxno zdiagnozowanym - przez ""CUDOWNYCH"" LEKARZY Z CM LIM!!!!!! i znaleźlismy sie w szpitalu - Mateuszek miał wczoraj operację - na szczęsice trafilismy w odpowiednie miejsce w ostatrniej chwili i obyło sie bez tragedii.
Wpadłam do domu zrobic pranie i przypmniec sobie jak sie spi inaczej niz na siedząco i zostawiałm swoich chłopaków samych w szpitalu.
Pozdrawiam Was i wszystkie maluchy, trzymajcie za nas kciuki - jak wróce odezwę sie na pewno.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Mateuszka
Co za konowały z tych lekarzy!

Gosiczka pisze:
Czesc :) Chcialabym podziekowac za wszystkie slowa otuchy, ktore czekaly na mnie na Wrzesniu. Dobrze wiedziec, ze ktos mysli o mojej malej rodzince po tej tragedii, ktora nas dotknela.

witaj Gosiczko :-* :)

jesteśmy z Tobą cały czas myślami... Dobrze, że wróciłaś :-* :-*

cześć babulce :laugh:
u nas już się robi tropik nie do wytrzymania a dopiero 9:30....

m a s a k r u n i a .......

reklama
zaczniemy od warszawskich fotek ze spotkania naszych babyboomek :)
chłopaki słodziaki a dziewczynki jak malinki :) i ta najmniejsza i te ciut starsze :laugh:
Sylwię zapamiętałam jakoś inaczej, czy w ciąży nie miała ciemnych włosów ?
Joacha jak zwykle lacha :)
tylko Ani brak, ale rozumiem - taka jest rola fotografki :)
No i babki szczuplaki na maxa :)

malutka Weronisia cudna, ależ nam dzieciaczki urosły przez ten rok prawda? na filmiku leży sobie taki okruch, grzeczny i spokojny a potem oglądamy prawdziwe tornado szalejące w łóżeczku :)

Kornelek- loczek prześliczny :) chyba jako jedyny z lipcowych chłopaków ma takie urocze kędziory :) no i jak zawodowo się wspina ! ciekawe do czego :p :p :p, co takiego na niego czekało razem z operatorem- kamerzystą ?:):):)

No a Ksichu sprzątający jest powalający... Kate ale masz fajnie, jeden syn zupełnie samodzielny a drugi jaki pomocnik !!! Kurcze, widać, że mały przejął obowiązki taty na czas jego niebytu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry