reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

alka2 pisze:
elfiko pisze:
normalnie sie wkurzyłam dzisiaj no  :mad:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi  :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze  :mad:

hej a takie staniki z żelem nie pomagają? Ja mam kumpele taka fajna cycata średni rozmiar a jak ostatnio przy jakim przebieranku w podkoszulce tylko była to myślałam że jej cycki odpadły  :o :o :o :o :o płaska jak deska! A tym czasem ona właśnie takie staniki żelkowe nosi i wcale nie widać że to nie piersi !

Zaraz zaraz to jest jakas opcja ::) Ale co ten stanik ma tylko takie wkładki zelowe czy jak?? :p 8)

reklama
hanti pisze:
a i słyszałam,że jeśli rodzice mają próchnice
i liżą smoka to mogą ją przenieść na dziecko.............bynajmiej coś w tym stylu

tak, tak, mój łoś mi ciągle truje nie wymieniaj śliny z dzieckiem bo mu bakterii próchniczych nawpuszczasz.... ble ble ble że niby nawet jak nie mam próchnicy to mu mogę te bakterie czy co tam zapuścić ... ::)
no a ja smoczka nie liże, ale za to przy jedzeniu sprawdzam czy nie zagorące i z jednej łyżeczki i mi łoś marudzi..

alka2 pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi  :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze  :mad:

a u mnie za to ciągle obcisk, co bym na siebie nie założyła to jest obcisk  ;D ;D ;D ;D
a najlepiej dziś rano jak wyparowałam do listonosza w koszulce bez stanika pod spodem i takie jakieś  ::) dziwne oczy zrobił hihihihi  ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no włąśnie ja sobie kupiłam w triumfie ten na maxa obciskający sportowy  triaction czy jakoś tak, a jak przyszłąm i miałam taki z fiszbinami jeszcze podnoszącyto mi babka jakąś miseczkę E chyba chciałą dać  :mad: a w tym sportowym po obciśnięciu wyszło C  ::) ::) :p :p :p :p  ;) ;) ;) I super jestem z niego zadowolona   ::) ::) :p :p :p

e no to akurat cycków to ja nie muszę pomniejszać, bo w tym całym moim odchudzaniu to mi one najbardziej poleciały...
a nie mają takich triactionów na biodra i brzuch  ::) :p :p :p :p :p :p
Alka- karmisz jeszcze ???

NiaNia pisze:
alka2 pisze:
elfiko pisze:

hej a takie staniki z żelem nie pomagają? Ja mam kumpele taka fajna cycata średni rozmiar a jak ostatnio przy jakim przebieranku w podkoszulce tylko była to myślałam że jej cycki odpadły  :o :o :o :o :o płaska jak deska! A tym czasem ona właśnie takie staniki żelkowe nosi i wcale nie widać że to nie piersi !

Zaraz zaraz to jest jakas opcja  ::) Ale co ten stanik ma tylko takie wkładki zelowe czy jak?? :p 8)

oj kochana ja kiedyś w sklepie oglądałam i to różne patenty są. Takie prostakos to maja gąbkę jakąś chyba zwykłą a te lepsze właśnie taki żel jakby i te wkładki zellkowe lub gąbkowe czasem można wyjmować a w niektórych wszyte na stałe. MILIOOOOONY moodeli i patentów!

e_mama pisze:
alka2 pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:

a u mnie za to ciągle obcisk, co bym na siebie nie założyła to jest obcisk  ;D ;D ;D ;D
a najlepiej dziś rano jak wyparowałam do listonosza w koszulce bez stanika pod spodem i takie jakieś  ::) dziwne oczy zrobił hihihihi  ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no włąśnie ja sobie kupiłam w triumfie ten na maxa obciskający sportowy  triaction czy jakoś tak, a jak przyszłąm i miałam taki z fiszbinami jeszcze podnoszącyto mi babka jakąś miseczkę E chyba chciałą dać  :mad: a w tym sportowym po obciśnięciu wyszło C  ::) ::) :p :p :p :p  ;) ;) ;) I super jestem z niego zadowolona   ::) ::) :p :p :p

e no to akurat cycków to ja nie muszę pomniejszać, bo w tym całym moim odchudzaniu to mi one najbardziej poleciały...
a nie mają takich triactionów na biodra i brzuch  ::) :p :p :p :p :p :p
Alka- karmisz jeszcze ???

na biodra i na brzuch to chyba tylko taką szeroką taśmą klejącą na wydechu...  ;) ;) ;)

...karmię...  ::) ::) ::) ::)

ale jestem HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!

Paweł,Karola brat przed chwila u mnie był
i pytał sie o chrzestnego i wogole,kogo teraz wezmiemy
mowie mu ze porazka bo nie wiem i jeszcze z Karolem mam o to problemy

a on sie mnie pyta czy jakbym mila do wyboru jego i Konrada (mlodszy brat K) to ktorego bym wybrała-i ze szczerze mam powiedziec

no to mu mowie ze chcialabym ciebie,bo masz dobry kontakt z Mili i wogole
a on na to ze OK to super ze on bedzie chrzestnym :o :o :o

mowie mu ze ksiadz sie nie zgodzil,nawet warunkowo
a on mi wyciagnął koperte........czytam i oczom nie wierze :o :o :o :o
ZGODA KSIĘDZA ABY BYŁ CHRZESTNYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTEM W SZOKU ale jakim miłym :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(Karol do niego zadzwonil i powiedzial ze ksiadz sie nie zgodzil)

a Pawlowi jak sie okazalo bardzo zalezy aby byc chrzestnym :laugh: :laugh: :)

tusia26 pisze:
Dziewczyny nie mam czasu dzis na czytanie co naskrobalyscie zrobie to jutro  :p
Mam pytanko do moich mądrych koleżanek:
teściu ma manie dokarmiania, denerwuje mnie jak daje jej odrazu zerwane w ogródku poziomki, czy mam racje z tym, ze moze cos od czegos takiego dostac, tak mysle o tych kotach co biegaja po ogródku itp.? no i oni mnie normalnie olewaja, ja mowie prosze myjcie a tesciu olewka wes przestan do mnie mowi, no wiec marcinowi mowie, ze zlewka na to co mowie no to on do nich na dol i prosi po swojemu ostrzej to ten - spierda.lajcie do nas i koniec gadki. No i poobrazali sie jak nic. Dziewczyny czy wy pozwalacie swoim dzieciom jesc odrazu zerwane owoce? jak np. poziomki? moze ja rzeczywiscie przesadzam?

jak tam koty łażą to pasożyty murowane...

reklama
ja tez płucze owoce i warzywa
a jak ja mam glownie kupne to jak sobie wyobraze ile ludzi je dotykalo to mnie odrzuca :p

Do góry