reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja Julki nie usypiam, wkładam ją do łóżeczka po kąpieli, dostaje butlę mleka i sama zasypia, albo od razu albo chwilkę to trwa...

Wczoraj koleżanka poradziła mi, żebym trochę zmodyfikowała godziny karmienia Julki i dawała jej to ostatnie mleko wcześniej, nie tuż przed snem, potem kapiel, mycie ząbków i usypianie...
W sumie to ma babka rację, ja też nie chodzę spać zaraz po jedzeniu i myślę, że pora nauczyć tego młodą...
może w końcu będzie okazja do czytania bajeczek...

reklama
mis386ns.gif
SERDECZNE BUZIAKI URODZINOWE DLA IGUNI OD WERONIKI !!
STO LAT!!!
mis104jc.gif

Dziękujemy wszystkim ciociom i dzieciaczkom za życzonka śliczne!!
dzisiaj już mamy lepsze samopoczucie -nie ma gorączki a kupki choc rzadkie to tylko dwie do tej pory ufff obu tak zostało
a za godzine na zastrzyk idziemy i sie dowiemy czy czeka nas szpital.

e_mama pisze:
Z łosiem już ok, obudził mnie w środku nocy, żeby mi o jakichś całkach i różniczkach opowiadać... mówię Wam :p :p :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

A co mój łoś u Ciebie robił ?? Ja mam non stop całki różniczki, scalaki, przerzutniki, bity, procesory, chipy.... bleeeeeech! I jeszcze mi książki podtyka żebym sobie poczytała, bo to taaaaakie ciekawe - NA PEWNO SIĘ WCIĄGNĘ!
załama...

Kurde naprodukowałyście  jakbyście w ciąży były!

alka2 pisze:
e_mama pisze:
Z łosiem już ok, obudził mnie w środku nocy, żeby mi o jakichś całkach i różniczkach opowiadać... mówię Wam :p :p :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

A co mój łoś u Ciebie robił ?? Ja mam non stop całki różniczki, scalaki, przerzutniki, bity, procesory, chipy.... bleeeeeech! I jeszcze mi książki podtyka żebym sobie poczytała, bo to taaaaakie ciekawe - NA PEWNO SIĘ WCIĄGNĘ!
załama...

Kurde naprodukowałyście  jakbyście w ciąży były!

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o :o :o :o :o :o
ta to ma dobrze hahahhahahahhahahahaaaaaaaaaaaaa >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :police:

nawet nie pisz tak kobito, bo nasza NiaNia w depresję wpadnie :p :p :p :p

wiecie, że lipcóweczki 2006 mają w swojej ekipie trojaczki :angel: :angel: :angel: :laugh: :laugh: :o :o :o :o :o :o :o

elfiko pisze:
normalnie sie wkurzyłam dzisiaj no  :mad:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi  :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze  :mad:

hej a takie staniki z żelem nie pomagają? Ja mam kumpele taka fajna cycata średni rozmiar a jak ostatnio przy jakim przebieranku w podkoszulce tylko była to myślałam że jej cycki odpadły  :o :o :o :o :o płaska jak deska! A tym czasem ona właśnie takie staniki żelkowe nosi i wcale nie widać że to nie piersi !

e_mama pisze:
elfiko pisze:
normalnie sie wkurzyłam dzisiaj no  :mad:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi  :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze  :mad:

a u mnie za to ciągle obcisk, co bym na siebie nie założyła to jest obcisk  ;D ;D ;D ;D
a najlepiej dziś rano jak wyparowałam do listonosza w koszulce bez stanika pod spodem i takie jakieś  ::) dziwne oczy zrobił hihihihi  ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no włąśnie ja sobie kupiłam w triumfie ten na maxa obciskający sportowy  triaction czy jakoś tak, a jak przyszłąm i miałam taki z fiszbinami jeszcze podnoszącyto mi babka jakąś miseczkę E chyba chciałą dać  :mad: a w tym sportowym po obciśnięciu wyszło C  ::) ::) :p :p :p :p  ;) ;) ;) I super jestem z niego zadowolona ::) ::) :p :p :p

reklama
Do góry